Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sértődésem?
A fraszt jogos! Es akkor meg a nok sertodekenyek.... Bocsi, de a baratod tenyleg paraszt o.o Kivancsi lennek o mit szolt volna ha Te kozlod hogy milyen kicsi a szerszama vagy hogy igazabol meg sem erzem vagy tudomisen... Lenyeg a lenyeg, szerintem adj Neki egy kis idot.
Oh, a "pocokrol" meg annyit hogy hulyeseg hogy nagy vagy kicsi... Szerintem rohejes amilyen szempontok alapjan a ferfiak kepesek korulirni a nok micsodajat :D Szoval amig a baratod jatsza a hulyegyereket, megnyugtatlak : ugy vagy tokeletes ahogy vagy :D
A baratod pedig csak olyan mint a legtobb ferfi (mar bocsanat) es hulye mert nem gondolkozott mielott beszelt, de a hulyeseguk miatt szeretjuk oket nem?:)
Es ha nem fogta fel hogy min sertodtel meg, akkor valoszinuleg egyaltalan nem rossz ertelemmel mondta ^^
Persze, hogy jogos, én fiúlétemre is megsértődtem, amikor az exem kritizált testileg. Ha a másik hibáit tudjuk csak nézni, akkor mi a francért vagyunk vele, nem?
Viszont ezt is írtad: " Ma este felé bolondoztunk a párommal..."szívtuk egymás vérét" mint mindig ;) "
Ti szoktátok játékosan szidni egymást? Mert én ezt nem ismerem, de ha ez egy szokás nálatok, akkor lehet, hogy nem érezte azt, hogy most megsért. Ugyanakkor ha nem érezte, akkor egy érzéketlen paraszt, valóban. Meg gondolom a szidalmazásnál sem egymás testét szidjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!