Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sértődésem?
Kb.5-6 hónapja szakítottam egy fiúval,aki nagyon durván kicseszett velem,átvert stb.Van egy fiu haverom,akivel jó volt a kapcsolatom az exem előtt,de csak haverok voltunk.
Na szóval,mikor még együtt voltunk a barátommal,megismerte a fiú haveromat is.Azóta alig beszélt velem,mikor jöttünk haza,akkoris a fiú haverom behajtott elé és nekem egyáltalán nem köszönt,pedig szülinapom volt akkor.Rögtön lepacsiztak,megbeszélték hogy találkoznak,elment a haverom hozzá és pont a barátomnak hajtogatta hogy én mennyire idegesítő vagyok,parancsolgatok,ez nekem picit rosszul esett.Aztán megbeszéltük.Később barátom szakított velem,durván,átvert,nagyon fájt amit tett.Elmondtam a haveromnak is hogz mi történt.Még most is nagyon hiányzik,pedig tudom hogy egy paraszt és gyűlölöm is.Folyton ezt mondtam el fiu haveromnak hogy mennyire utálom és hiányzik.Erre pont ma kérdezte meg hogy nem yavar-e engem hogy még mindig beszél az exemmel.Én olyan mértékben ledöbbentem,hogy ő még hónapok óta beszél vele,mikor tudja hogy mennyire hiányzik és hogy fáj amit tett az exem.De ő még képes volt rákérdezni hogy zavar-e engem.Hát zavar,mert én nem beszélhetek vele.Jogosan bánt a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!