Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lánynak nincs végzettsége?

Figyelt kérdés

Azt hiszem emiatt szakított velem a barátom. 3 hónapja voltunk együtt, úgy tűnt, hogy minden rendben aztán megtudta, hogy nincs érettségim és folyamatosan azt kérdezgette, hogy milyen jövőt képzelek így el magamnak, hogy akarok így komoly kapcsolatot?

Természetesen én sem ilyen életről álmodoztam gyerekként, de sajnos albérletben lakom, ami szörnyen drága, nem tudtam suli mellett csak diákmelózni, amiből nem jöttem ki, így muszáj voltam normális munkát keresni, ahogy betöltöttem a 18-at. Tény, hogy a lexikális tudtásom kicsi és szegény vagyok, de nem vagyok butább az átlagnál pl. az egyetemista barátaimmal is teljesen jól elvagyok, nem néznek le, van közös témánk.

Rosszul esik, mert már kezdtem megszeretni és azzal az indokkal szakított, hogy nem látja mellettem a fejlődést...gondolom anyagilag.

Estin szeretnék leérettségizni, de jelenleg a számlákra alig van pénzem, így tényleg ne is gondoljak komoly kapcsolatra, mert egy ilyen lány senkinek sem fog hosszútávon kelleni?

2015. szept. 9. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vegitaéssongoku te aztán jó nagy buta egy ember lehetsz.
2015. szept. 9. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért?
2015. szept. 9. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!