Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltűrnétek, hogy barátotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűrnétek, hogy barátotok a régi barátnőjét is szeresse?

Figyelt kérdés

Barátommal lassan egy éve vagyunk együtt. Nekem ő az első. Neki a második. Az első kapcsolata kb. 3 éve volt és csak nagyon rövid ideig tartott, pár hónap. Egy éve mikor megismerkedtünk úgy beszélt róla, hogy évekig nem tudta őt feledni, aztán viszont rájött hogy nem lenne jó vele, mert rossz volt vele. Azt azonban kijelentette, hogy soha nem fogja feledni, örökre az élete része lett. Írt kettőjükről egy dalt is, amit mind a mai napig imád játszani.

Mikor együtt vagyon nagyon jól érezzük magunkat. Mondja is, hogy szeret. Viszont mégis azt érzem ő nem szeret engem. Lenne alkalma visszatérne a régi kapcsolatába úgy érzem megpróbálná vele újra. Szörnyű ez az érzés. Én szeretem , de ő talán annyira nem tud mint a régit. Beszélnem kellen vele erről, vagy hagyjam hogy az élet megoldja ?

Ti mit tennétek ?

2015. szept. 7. 08:58
1 2
 11/11 Mojjo ***** válasza:

Veterán vas: Köszönöm a korrekt válaszod!

Egyetlen dologra reagálnék csak: nem tudom, hány ember törődik ilyesmibe bele (sajnos egészen bizonyosan vannak ilyenek és hidd el, nem tartom jó megoldásnak), de itt pont az a lényeg, hogy nem a beletörődés a cél és a megoldá, hanem a közös munka a problémákon.

2015. szept. 7. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!