Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a barátom rajong...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátom rajong Hitlerért?

Figyelt kérdés

Teljesen egyet ért vele,sőt még helyesli is amit tett.Láttam,hogy horogkeresztet rajzol a füzetébe,de akkor láttam,hogy ez már szinte beteges rajongás(?),amikor a szobájában jártam.

A falon kinyomtatott Hitler képek,horogkeresztek mindenhol,asztalon a jól ismert Mein Kampf.

Persze nem egy buta ember,ha ezt eltekintem,jól tanul,kedves,segítőkész,de ezt a rajongását nem tudom hova tenni.Tizennyolc éves.

2015. szept. 6. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
kirakhatna hitler mellé egy csegevárát is meg egy lenint, csak az egyenjogúság jegyében
2015. szept. 6. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is kedvencem volt Hitler.
2015. szept. 6. 13:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben beszélgetnék vele a dologról. Most csak véled, hogy beteges a rajongása, de igazából nem ismered a véleményét, ha jól értem. Ha amúgy egy értelmes srácról van szó, akkor könnyen lehet, hogy még értékelne is egy korrekt eszmecserét, hogy ő miért gondolkodik így, és neked mik az ellenérveid... :)

Önmagában nem tartom ijesztő dolognak, a történelem a szenvedélye, azon belül épp Hitler. Én meg mondjuk a kelta mitológiát imádom, mégse kezdek emberáldozatokat bemutatni... :)

Ha beszélsz vele, ki fog derülni, mit gondol, miért gondolja. Ha szimpla érdeklődésről van szó, nem az általad kérdőjelesen írt rajongásról, és hajlandó elfogadni, hogy mások másképp gondolkodnak, akkor nincs miért aggódni.

Aggódni akkor kell, ha esetlegesen tényleg szemellenzősen, elvakultan imádja, és irtsunk ki mindenkit, stb., akkor viszont nagyon hamar érdemes elgondolkodni, hogy akarsz-e ilyen emberrel hosszabb távon együtt lenni...

2015. szept. 6. 13:50
 14/18 anonim ***** válasza:

"Ez most mindegy, egyik se volt normális. De hitler eszméi azok, amik még ma is kísértenek..."

Hidd el, Sztálin eszméi jobban kísértenek...

Amúgy meg, én úgy gondolom, hogy Hitler kicsit túl van misztifikálva. Akár az is, aki még mindig retteg tőle, meg az is, aki rajong. Ő is csak egy ember volt, hozzá hasonló is volt jó pár: a már említett Sztálin meg Mao, Lenin, a jakobinusok, Pot Pot, Che Guevara, stb. azzal semmi gond, ha érdekli a téma: nekem inkább azzal van a bajom, hogy ha istenít egy olyan embert, akivel nem értek egyet. Az efféle rajongást gyerekesnek tartom.

2015. szept. 6. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Aki rajong hitlerért,ő maga sem normális.

Miért?

Rajong a brutalitásért,erre figyelt fel.

Ha hitler gyilkolódás nélkül intézte volna a dolgait, biztos vagyok benne, hogy a hitler rajongók,most nem lennének hitler rajongók.

2015. szept. 6. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:

a kis bajszosz jo ember volt akar ki akar mit mond PONT

meglehet nezni mi let az europabol nem hogy kemenyen fellepni a menekultek ellen de meg a libelaris okre tamogatja is oket

2015. szept. 6. 15:28
 17/18 anonim ***** válasza:
70 évvel ezelőtt menekültek németországból. hová fajult a világ.. Mit szólna ehhez a Führer?
2015. szept. 6. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:

12:43, érdekesmód például Sztálin bátyót sose ekézik, aki a népe jórészét már békeidőben kiirtotta, utálni csak Hitlert kell ugye :D Győztes hatalomnak mindent szabad...

De hogy a Kérdezőnek válaszoljak: ha amúgy rendes,tisztelettudó,becsületes illető, akkor nemhiszem hogy gond lenne vele. Egy lányismerősöm is összejött egy náci pasival, mármint igazi nácival. Horogkeresztes karszallagot visel, mindenkinek "heil Hitler"-rel köszön, és ilyeneket mondogat mindig hogy "még hatmillió", de mint pasi, keményen helytáll ám. Szóval csak az ideológiája miatt elutasítani, mint pasit, baromság.

2015. szept. 6. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!