Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátom rajong Hitlerért?
Teljesen egyet ért vele,sőt még helyesli is amit tett.Láttam,hogy horogkeresztet rajzol a füzetébe,de akkor láttam,hogy ez már szinte beteges rajongás(?),amikor a szobájában jártam.
A falon kinyomtatott Hitler képek,horogkeresztek mindenhol,asztalon a jól ismert Mein Kampf.
Persze nem egy buta ember,ha ezt eltekintem,jól tanul,kedves,segítőkész,de ezt a rajongását nem tudom hova tenni.Tizennyolc éves.
Ha most Sztálinért, Mao-ért rajongana az jobb lenne? Bizony-bizony mint Sztálin, mint Mao is bőven belőzik az őrült festőt a legyilkolt emberek számában. Különösen MAO.
Bírom a cigánygyűlölő parasztokat,akik rajonganak hitlerért.
Azt viszont nem bírják felfogni,hogy hitler mindenkit utált,aki nem német.
Nem normális.
Vannak olyan igazdási pontok amihez csak egy féle képpen lehet viszonyulni. Hitler személye ilyen. Lehet érdeklödni iránta, lehet kutatni, de rajonganu érte szerintem beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!