Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Barátnőm tegnap előtt kijelentette hogy szakítani akar.

Ma már csak azt hajtogatta, hogy egyedül szeretne lenni, tegnap még a földön aludt mellettem, (ne érjek hozzá) ma meg már a kamrában alszik. Pedig aludhatna ugyanúgy a földön.

Vittem neki virágot, meg teát.

Miért csinálja ezt? Lehet nem szakítani akar, csak figyelemfelkeltés? Mi lehet?

2015. szept. 2. 23:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe nem csodálkoznék, és egy szavam sem lehetne, ha agresszív lennék, és félne tőlem a párom. Sőt még azon sem lennék meglepve, ha egy másik fiú karjába menekülne előled!
2015. szept. 2. 23:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor, Abban segítsetek, hogy most mit tegyek. Nyilván hogy látványosan beveszi magát a nemrég kipucolt, de poros koszos kamrába, az azt jelenti, hogy valamiféle figyelemfelkeltést próbál eszközölni.
2015. szept. 2. 23:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Bizonyíts, neki!

Menj be hozzá, 2 pohár pezsgővel/borral, bármivel, öleld meg, és kérdezd meg tőle hogy mit szeretne? Fél-e tőled? Stb.

Bizonyítsd be neki, éreztesd vele hogy szereted!!

2015. szept. 2. 23:47
 14/19 A kérdező kommentje:

Most nem tudok pezsgőt venni mert jövő héten jön a fizetésem.

De vittem be neki virágot, teát, de azt mondta egyedül szeretne lenni, és aludni szeretne.

2015. szept. 2. 23:48
 15/19 anonim válasza:
Bújj oda hozzá, ölelgesd, kedveskedj!ígérd meg, hogy változtatsz a viselkedéseden, mert ő neked a legfontosabb!Igen, lehet figyelemfelkeltés!
2015. szept. 2. 23:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehet csak nagyon éhes..
2015. szept. 2. 23:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Odabújni nem tudok hozzá mert bele van csavarodva egy expedíciós hálózsákba. De kapott jó meleg teát (kérdeztem csináljak-e mert az előzőt nem itta meg és kihült, és azt mondta csináljak)
2015. szept. 3. 00:06
 18/19 anonim válasza:
Akkor csinálj neki és holnap beszéljétek meg, hogy hogyan tovább!
2015. szept. 3. 00:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem fog belemenni a folytatásba szerintem. Különben már bejött volna a kamrából mellém.
2015. szept. 3. 00:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!