Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ok nélkül lehetek féltékeny?
Ne legyél féltékeny! Ha valami gondod bajod van, inkább beszéld meg a pároddal kulturáltan. :)
Max, ha okot adnak rá, de ok nélkül?? Felejtsd el, ha jót akarsz magadnak!
A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
Ajánlom figyelmedbe a következő videót:
Szerintem ok nélkül nem alakul ki a féltékenység, sőt akár csitulhat is idővel. Persze nem mindig a "megcsalás" a kiváltó ok, hanem inkább az, hogy valaki nem tud bízni a párjában. Szerintem ez az önbizalomhiány miatt is erősödhet, de a partner viselkedése, megbízhatósága is rengeteget számít. Viszont szerintem az, aki nem féltékeny kicsit sem, az nem szeret kicsit sem...
#5 Jobb lett volna olvasható formátumban. A videókat nem tudom meghallgatni, főleg az ilyen hosszúakat. :-(( És sajnos egyre több van, talán mert az emberek nem tudnak olvasni??? Pedig érdekelt volna. :-( Mindegy...
Akkor olvasd el a könyveit, ilyen egyszerű. Igaz, több témát feszeget, de elsőként a Nőt és a Férfit olvasd el. Tessék, adtam két könyvcímet, amit el tudsz olvasni. :)
>a nők igenis megérzik
Hülyeség. Mágikus megérzések nincsenek. Lehetsz úgy féltékeny, hogy valójában nincs okod rá.
A jelenlegi pàromra mèg sosem voltam fèltèkeny,màr hèt ève ismerjük egymàst..Vidàm,vicces jò dumàs.De most belèmbùjt a kisördög ès elbizonytalanodtam.
4 hònapja ùj munkahelye van.Hatalmas ipari cèg,hàrom mûszak,rengeteg nôi munkatàrsal..Eleinte mesèlte.hogy kivel ismerkedett meg..ès emlìtette.hogy van egy női munkatàrs aki mindig megvàrja a busznàl.Nem foglalkoztam ezzel addig.mìg vègül màr telefonon is hìvtàk egymàst..Ekkor jött a kisördög.ami miatt kezdtem dolgokat figyelni..A pàromnak megnőtt az önbizalma ès mindig mesèlte.hogy a fèrfi kollègàk felesègei mind fèltèkenyek..a nők mennyire erkölcstelenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!