Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okkal lehetek-e féltékeny?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal lehetek-e féltékeny? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet, hogy barátnőm megemlítette régen, hogy tesitanára szívatja, hogy a fiának bejön. Hozzá jár edzésre is. Szóval volt hogy beszélgettünk és felhozta a srácot, hogy szívja a vérem... Akkor még vettem a poént, de most már nagyobbak a kételyek. Mert Facebookon ráírt a srác múltkor (ismerkedne vele) meg lájkolgatta a képeit. Barátnőm azt mondta nem írt vissza neki, de láttam hogy a srác ma már számot is rakott az üzenőfalára (egyértelmű nyomulás). Megnéztem a srácot és az egyik képét barátnőm lájkolta. Tudom ez csak FB, de okkal lehetek féltékeny, ha mindig biztosítja bnőm, hogy nincs okom rá. Kezdek kételkedni benne :\:\

Szerintetek van okom rá, hogy féltékeny legyek, mert ez egyértelmű ismerkedés mindkét fél részéről?!

Nem tinik vagyunk 20 körüliek mindketten!

2011. szept. 19. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg barátnődet,hogy miért lájkolta a srác fényképét..!
2011. szept. 19. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ami a lájkolást illeti, ne nagyon törődj vele, mindenki minden hülyeségre képes rányomni. És amíg a barátnőd nem kezd el másképp, furcsán viselkedni veled, nem hiszem, hogy okod van az aggodalomra. A féltékenység meg csak kikészíti az embereket. Úgy téged, mint őt.
2011. szept. 19. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a gond távkapcsszerűség... Kezdek kételkedni benne :\
2011. szept. 19. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
31%

Ha távkapcsolat akkor okkal agodhatsz. Szerintem a gyereket meg kéne verni vagy valami. Utálom az olyat aki.tudja hogy van barátja a csajnak de azért rànyomul... Nem tudom hogy mennyi ideje vagytok eggyütt de a lányoknak,többségének jobb ha a közelben van egy pasi. Sőt tetszik nekik ha egy pasinak bejönnek és sokan ki is használják ezt.

20/f

2011. szept. 19. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!