Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek feltekeny, ha a legjobb baratom massal foglalkozik?
nem vagyok szerelmes bele...csak nagyon szeretem, mint baratot...mindig jol kijovunk, de ha egy tarsasagba mas lannyal foglalkozik, rosszul esik s ugy erzem, hogy csak akkor vagyok jo mikor mas nincs:((
lehet, hogy csak bekepzelem magamnak, de akkor is szarul esik..mit tegyek h elmuljon ez az erzes?
Valld be magadnak h nem csak barátságot érzel iránta
22/f
nagyon hasonlít kettőnk esete... ugyanígy voltam, évekig a legjobb barátom volt, és CSAK barátság volt egyértelműen. de én is elkezdtem féltékenykedni ha más lányokkal volt. volt egy lány, akiről tudtam h belé van zúgva, de a barátom nem akart tőle semmit. én időközben megutáltam a csajt mert zavart h mégis keresi a barátom társaságát. aztán volt egy buli ahol eléggé összemelgettek az én szemem láttára. akkor jöttem rá arra amit már addig is tudtam de magamnak se vallottam be: szerelmes vagyok belé:S.
sztem tisztázdd le magadban h valójában mit is érzel iránta. mert előfordulhat h tévedek és nálad más a helyzet, de azok alapján amit kérdeztél nem úgy tűnik.
például gondoldd azt h a legjobb barátnőd összejönne vele... el tudnád viselni??
szerintem mind2en tudjuk a választ:S
17L
Ha szerinted nem vagy belé szerelmes, akkor lehet hogy csak feltűnési viszketetséged van:D
Bocsi nem akarok bunkó vagy ilyesmi lenni, de pl velem is volt már ilyen. Aztán lehet hogy tényleg belézúgtál. Akkor meg nincs megállás....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!