Melyik a legjobb könyv ami a testbeszéddel és arcólolvasással foglalkozik?
Egyébként legnagyobb része tehetség. Vannak olyan emberek, akik mindenféle külön tanulás nélkül, csak ösztönből és tapasztalatból is elég jól tudnak olvasni a jelekből. De ha nincs tehetséged, hiába olvasol el egy csomó könyvet, nem fog számottevően javulni. Legfeljebb csak azt hiszed jobban látod, de lehet, hogy félreértelmezed a jeleket.
Amúgy az mese, hogy mindig lehet tudni pontosan, hogy mit miért csinál az ember. Ha valamit le is olvasol róla, azt nem tudhatod soha biztosra, hogy ez a reakciója miért keletkezett, milyen gondolatára a válasz.
Jo kerdes:
Szerintem tanulhato, de sok ev tanulas utan is max 60-70%-os megbizhatosaggal szamolnek. Ismerek embereket, akik ezt mesterien uzik. Olyan hatarozottak, hogy csuhaj. Megsem igaz, amit mondanak.
En annyit szoktam, hogy felteszek egy genya kerdest es pislogos nelkul jo melyen a jobb szemebe nezek es onnan probalom a valaszt kiolvasni.
(Mondjuk en korabban boxoltam, es ott a szemkontaktus a kuzdelem resze. Sot tobbnyire a szem elarulja azt, hogy mikor tervez a masik utni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!