Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől lehetek féltékeny?
Figyelt kérdés
barátnőm sokat találkozik egy fiúval.hétköznap találkoznak.hétvégén tudunk csak találkozni, mert nem egy városba járunk suliba.attól félek, hogy végül megtalálják a közös hangot.gondolom csak hülyéskednek meg beszélgetnek, de minden ebből szokott indulni.aztmondta h szeret, de nem esik jól, h vele többet találkozik, mint velem(bár ez suli miatt van).
6 hónapja vagyunk együtt
17/f
2012. ápr. 25. 18:20
1/5 anonim válasza:
Kend el a száját, mert ebből semmi jó nem fog kisülni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem feleslegesen féltékenykedsz. Miért ne lehetnének a barátnődnek fiúbarátai? Én is sokkal jobban elvagyok a korombeli fiúkkal, mint a lányokkal, nagyrészt fiúbarátaim vannak, de ez nem jelenti azt, hogy valaha is többet akarnék bármelyiktől. És különben is: ha a barátnőd akarná, simán eltitkolhatná előled, hogy van ez a haverja. De nem teszi :) Tessék kicsit jobban bízni a barátnődben :)
3/5 A kérdező kommentje:
igaz, ő maga mondta el, hogy találkoznak párszor.
2012. ápr. 25. 18:52
4/5 anonim válasza:
Nálunk is így indult, "szeretlek" "ő csak barát" aztán mégis le lettem cserélve :D Szóval egy kicsit azért lehetsz féltékeny..
5/5 reptail válasza:
annak...
a...
pasinak...
meg...
kell...
halnia...
:)
én így állnék hozzá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!