Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak neki? (nagyon gyorsan kéne)
Figyelt kérdés
összejöttem ma egy csajjal most nem rég msn en de taliztunk délelőtt meg smároltunk és most láttam h hnap lesz a születés napja...sajnos most olyan anyagi helyzetben vagyok h nem tudok most neki venni semmit de adni akarok neki vmi különlegeset de kérlek segitsetek ..mit adjak neki???:S nagyon fontos lenne vmi gyors és olcso megoldás:S2010. márc. 11. 19:37
1/13 anonim válasza:
ha okos vagy meghallgatsz,ne vegyel neki semmit,ember 24 oraja ismeritek egymast,mond hogy nem volt idod hogy vegyel ajandekot neki mert hirtelen ert az egessz,egy kis fehercsoki es annyi,en sosem vidtem viragot az elso 10 randira megis szerettek.a 10 ik utan szoktam csak.es feheret vegyel,mert a fekete neki megszokott lessz,es meg azzal is mutasd hogy te kulonleges vagy :)tudat alatti ;)
3/13 anonim válasza:
Na akkor add le hogy mennyi maniból...
am:
plüssmaci
virág
óra
porcelánfigura
fülbevaló
meg iylenek. ha megírod mennyiből, többet is mondok.
4/13 A kérdező kommentje:
max 1000:(
2010. márc. 11. 19:43
5/13 anonim válasza:
"összejöttem ma egy csajjal most nem rég msn en" az szép lehetett:D
8/13 anonim válasza:
esetleg h szánsz rá 2000-ret vagy tudsz össze szedni akkor gravírozd bele pl: egy tolba a nevteket vagy amit akarsz..
én a barátomnak ilyet csináltattam,nagyon örült neki azóta is mindig vele ír, ésha vége lesz a kapcsolatnak. akkor is szép emlék lesz:)
ja és ezthiszem énis a születésnapjára adtam neki kb 1 éve.
13/L
9/13 A kérdező kommentje:
de nem szereti az ilyeneket:S
2010. márc. 11. 19:48
10/13 anonim válasza:
hány évesek vagytok? mert szerintem 13nál biztos hogy nem több:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!