Ha gyorsan jön a válasz, azt moderátorok adják? Ők is válaszolhatnak?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 12:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem ők nem válaszolhatnak. Csak javítják,törlik ha esetleg trágár vagy oda nem illő szavakat találnak a hozzászólásokban.
2/7 A kérdező kommentje:
most is jó gyos válasz jött!
2010. jún. 9. 13:11
3/7 A kérdező kommentje:
érdekes! honnan találtál erre a kérdésre vagy hogy találtál???L???
2010. jún. 9. 13:12
4/7 anonim válasza:
a főoldalon kiírja az összes kategóriába a legújabb kérdéseket!
5/7 anonim válasza:
:D
Azért jön néha gyors válasz, mert vannak akik órákat itt töltenek a GYK-n (köztük én is) és lessük az új kérdéseket.
Amelyikre úgy érzem, hogy hozzá tudok szólni annál meg is teszem :)
6/7 anonim válasza:
Rendszeres visszajáró vendég vagyok.
Végignézem több kategóriában is a kérdéseket az éppen legfrissebbtől kezdve. A gyors válaszok azoktól érkeznek, akik éppen arra járnak.
A moderátorok is válaszolhatnak, de nem szoktak. Legfeljebb egy más néven.
7/7 A kérdező kommentje:
én azt szoktam,hogy rámegyek"egy véletlen kérdés"-re és ott szoktam válaszolni legionkább oda ahol ninsc válasz! de 2 kérdésemre még nemjött válasz miértÍ?
2010. jún. 9. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!