Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinte nincs gond, szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinte nincs gond, szerintem van. Mit tegyek most!? Nem megy a házas élet. Többi lent.

Figyelt kérdés
9 év együtt élés után,lassan a harmadik gyerkőcünk is megszületik. És nem megy a szex. Én 26 vagyok a párom 40. Sose bújik hozzám. Rengetegszet vissza utasít. Azt mondja fáradt,fáj a feje. Amikor végre van valami akkor szex közben lelankad neki. Azt mondja ő fogja vissza h ne menjel el. Mert ahogy beteszi rögtön el akar menni. Alapból megalázó h mindig vissza utasít,de ha próbálok vele beszélni erről akkor is szinte én vok a hibás. Mondtam keressünk fel egy dokit. De szóba se jöhet mert neki semmi baja azt mondja. Tényleg az én hibám? Már nem kíván vagy nem szeret? Mit tehetnék még? Nekem nagyon fura h sose kívánja a szexet. Amikor bele kezdünk áll neki rendesen. Próbáljatok tanácsot adni mert ez így nem mehet tovább. Biztos h sokkal többet kellenne kívánja a szexet. Olyan rosszul érint ha nemet mond. Már próbálkozni is alig merek... 😩 Bármi tanács jöhet. Esetleg ha vannak 40es pasik. Ti milyen gyakran kívánjátok a szexet?
2015. aug. 30. 09:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nos! Igen 17 évesen jöttem össze egy 30as pasival. De ez nem bűn,nem voltam naiv és ő sose erőltette. Nem az első szerelem volt. Így tapasztalatlan se voltam. Amúgy meg nem vonzott sosem a saját korosztályom. Fiatalabb koromban is az idősebb pasik tetszetett. Nem voltam egy szinten a velem egy idős lányokkal. Nem csak a buli volt az életem. Sokkal komolyabb lány voltam ennél. És nem lehetett manipulálni. De ha lehet ezt a témát ne boncolgassuk mert nem ez volt a kérdés. De köszi a hozzáyzólásod.
2015. aug. 30. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Pedig kellene orvos, mert ez így nem igazán normális. Nem biztos, hogy megunt, ne viccelj már, örüljön neki, hogy ilyen fiatal felesége van, érezze megtisztelve magát. Mit kezdene egy korabelivel, ha már téged is megunt? Szerintem nem erről van szó, és hiszek abban, hogy létezik még olyan férfi, aki nem olyan görény, hogy folyamatosan új nő kellene neki.

Ha nem hajlandó elmenni orvoshoz, próbálj meg vele természetes potencianövelő dolgokat szedetni: ginseng, gyömbér, fahéjas dolgok, hátha lesz javulás ezektől is.

2015. aug. 30. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Még túl fiatal vagy ahhoz , hogy ne szexelj, mi 13 éve vagyunk együtt de a heti 1 még mindig megy, nem kell könyörögni. Valószínűleg nem kíván már szexuálisan, nem tudom mit lehetne tenni, ha mindent megpróbáltál. Csak a sportot tudom ajánlani és a szexi ruhákat. Ha az sem segít, akkor gáz.
2015. aug. 31. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!