Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinte nincs gond, szerintem van. Mit tegyek most!? Nem
megy a házas élet. Többi lent.
9 év együttélés után csodálkozol? Ha 9 évig ugyanazt ennéd nem unnád meg?
2015. aug. 30. 10:04
Egyrészt, lehet unalom, másrészt ebben a korban jellemző már a libidócsökkenés. Ajánlom potencianövelő kipróbálását.
2015. aug. 30. 10:08
3/13 A kérdező kommentje:
Hú ez így gáz amit írtok. Mert ha tényleg ez van(sajna valami ilyesmit érzek én is) akkor nem tudom mi lesz. Mai napig szeretem őt. Ugyan úgy kívánom őt mint az elején. De ha ennyire elmúlt nála 9 év alatt a dolog akkor nem vagyok benne biztos h menthető a dolog. 26 éves vagyok. Nem így képzelem el az elkövetkezendő éveinket. Próbálok több dolgot belecsempészni a szexbe. Kapott már ajándékba egy édes hármast is. Tehát én nem vagyok prűd. Benne lennék bármibe h újra olyan legyen mint rég... De nem ad rá lehetőséget. Köszi a válaszaitokat. Ja és első én is zyan azt eszem 9 éve.... 😊 mégsincs bajom tőle 😊
ácsi-ácsi!amikor megismerkedtetek te 17 éves voltál ő meg 31? :D fú de gáz!
2015. aug. 30. 10:30
5/13 A kérdező kommentje:
Ez pontosan így volt. Én nem érzem gáznak. 14 év nem akkora korkülömbség h gáz legyen. Vannak ennél durvább kapcsolatok is.
40 felett vagyok. Huszonéves koromban volt hogy minden nap szexeltünk. Ma már biztosan terhesnek érzem a minden napot, de ha olyan hangulatom van, minden másnap belefér. Máskor viszont két hét is mehet szex nélkül. Kapcsolattól is függ. Egyszer volt olyan csak, hogy menet közben lelankadt, amikor nagyon erőszakos volt a nő, eldöntötte, hogy akkor most én elmegyek, ő meg saját maga nem akart semmit, fel se izgult, nem is hagyta hogy hozzáérjek (tökrészeg volt).
Nem értem, hogy hogyan szexeltek, mi az hogy ő direkt fogja vissza magát? De annyira hogy lelankad? Dugás közben vagy pettingelésnél? Mi az hogy rögtön el akar menni? Korai magömlése van? Mert az is egy betegség azt hiszem. Vagy egy óráig kell dolgozni rajtad, hogy felizgulj, és már unja?
Ha te nem vagy nagyon erőszakos, és a kapcsolatotok is rendben van, tehát vonzónak lát most is, ezt érezned kell, akkor szerintem fizikai probléma állhat a háttérben.
2015. aug. 30. 10:46
Itt nem a korkülönbségről beszélek, hanem arról, hogy te még csak 17 éves voltál ő pedig egy felnőtt ember. Ez részedről is meg az ő részéről is ciki. Ő miért jött össze annyi idősen egy jóval fiatalabb lánnyal. Te pedig a korodnál fogva manipulálható voltál. áhh persze neked nem ciki, de az!
2015. aug. 30. 11:03
Nálunk ugyanez van sajnos, azzal a különbséggel, hogy két éve vagyunk együtt és nincs gyerek. Nem dolgozik sokat? Az én páromnak akkor szokott ilyen korszaka lenni.
2015. aug. 30. 11:05
9/13 A kérdező kommentje:
Nos igyekszem válaszolni h érsd. Nem! Nem vagyok erőszakos 😊 Néha kicsit hisztis de sose erőszakos. Nem kell egy óráig dolgoznia rajtam. Mindig készen állok rá. Elméletileg ezzel is van problémája ezért kell "visszafogja magát" mert minden túl szűk és forró odabent. *bocs h ezt csak így ni leírom) "visszafogás" nem pettingnél hanem amikor már bent van. Pl várj egy oercet ne mozogj vagy elmegyek. Ilyenkor vissza tartja és lelankad neki. Nem teljesen olyan félkeményre. De zavaró nekem. Nem tudom h tetszem e még neki vagy kíván e. Ha így lenne talán nem utasitana sokszor el. Mindig a fáradtságra keni. Havonta kb 4x 5x vagyunk együtt. Nekem kevés,neki elméletileg elég. De ebből szinte mindig én bújok. Ha nem bújok ennyi sincs. Nem hiszem h korai magömlése lenne hisz akkor behatolás előtt elmenne. Csak többször van az h ne mozdulj,vagy állj meg mert elmegyek. Köszi a válaszod.
10/13 A kérdező kommentje:
De sajnos sokat dolgozik. De azért vagyok annyira megértő h sokszor nem is piszkálom érte. Ha mondja h fáradt békén hagyom. Azért nekem is kéne a törődés. Elhiszem h fáradt meg ez fáj az fáj. De nem hetente többször. Sokszor kifogás szagú az egész.
Kapcsolódó kérdések: