Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élek?
Hát, az önzőbbik felem biztosan valami olyasmit írna, amit az előzőek.
Jobban megvizsgálva a kérdést viszont rá kell jönnöm, hogy tök jó arc a párod.
1. Nem sutyerákban, a hátad mögött akar megalázó módon felszarvazni.
2. Ugyanezt a lehetőséget neked is megadja, tehát korrektül, egyenrangú félként kezel.
44F
Nagyon attól függ, hogy MIÉRT veti fel ezt... Ha az az ok, hogy talált magának valakit, akit nagyon meg akar...., és ezért most kompenzálásként nekem is megengedi, akkor kösz de nem.
Ha inkább a másik irány, látja, hogy én döglök meg valakiért, akitől ő nem tart, mert tudja, hogy nem lennék vele kapcsolatban x ok miatt, de egy párszor ellennék vele, és tudja, hogy nem csalnám meg, és itt jut arra, hogy "legyen neked gyereknap, de akkor már én is vadászok valakit", akkor nem sértődnék meg, meggondolnám. Lehet, hogy nem csinálnám meg, nem tudom, de biztos h nem akadnék ki az ajánlaton. De ezt csak ilyen x+5 éves kapcsolatban, nem az első pár évben, oda nincs rá szükség.
Ha rettenetesen unalmasnak érzi a szexuális életünket és minden áron másokat akar belevonni, ezzel akarja feldobni, de nincs egyikünk részéről sem kiszemelt, akkor lehet, hogy inkább egy swinger klubbal kéne bepróbálkozni együtt, először úgy, hogy csak egymással, hátha elég. Aztán lehet tovább gondolkodni. Ez megint nem megsértődős felvetés.
De az első verzió, az, hogy hű de meg... azt a konkrét embert, annyira, hogy hirtelen az se érdekel, hogy te mit csinálsz, csak nekem szabad legyen, na az elég bántó. Ez egy teljesen önző felvetés. Az, hogyha én akarnám (de nem tenném meg felhatalmazás nélkül), akkor abban van egy lemondás a részéről, de mégse az, hogy teljesen papucs, mert ő is kéri a "részét". Ez még akár elfogadható is lehet. A sima dobjuk már fel dolog meg megint kapcsolata válogatja, az ötletfelvetés nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!