Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élek?
"Ha szerinted bárkivel dughatok, akkor veled már nem fogok."
Viszontlátásra! :D
Akkor menjen Isten hírével! Azért vagyok valakivel párkapcsolatban, mert nekem testileg-lelkileg az az egy ember kell. És ezt viszont is elvárom. Ennyi.
Ha meg valakivel csak összejárok, azt meg nincs pofám párkapcsolatnak hívni.
Vannak ilyen hölgyek, akikhez fel lehet menni pénzért egy-két órára. Az se kapcsolat, csak az ostobák hiszik el.
Kb. te is ez leszel, csak neked nem fizetnek érte. Neki most van láthatáron valaki, ha bejön, ott fog hagyni, ha nem vissza tud menni. Mindenképpen ő nyer.
Ez nem így működik. Vannak ismerőseim, akik nyitott kapcsolatban élnek, de ők már úgy jöttek össze, hogy mindketten tudták, hogy így szeretnének élni, nem egyik napról a másikra találták ki.
A kapcsolat nekem arról is szól, hogy csak a másik kell, minden szempontból. Ha nem így érzem, akkor inkább szakítok. Ha mással akar kefélni, akkor legyen tökös, és tegye ő is azt, de ne várja el, hogy féktelenül kiéli magát, aztán szépen visszasétál a biztonságba, mintha mi sem történt volna. Választhat: vagy a biztonság, vagy a változatosság. Kettő együtt nincs.
Ez a kapcsolat halott: megismert valakit, akivel le akar feküdni, és most engedélyt kért. HA nem adod meg, előbb utóbb akkor is vége lesz.
Ez a kérdés arról szól, hogy kísérletezni akar, hogy talál-e nálad jobbat. Magyarán azt érzi, hogy valószínűleg találna, nem áll biztos lábakon a kapcsolat.
Szakítanék én is, ha ilyesmi felmerül.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!