Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és 1 éve párkapcsolatban élek. A barátom 20 éves lesz. Rengeteg dolgot megtiltott nekem, és már nem bírom a bántalmazásait, de félek elmondani neki amit gondolok mit tegyek?
Megtiltott nemem szinte mindent,gyakran ellenőrzi a facebookomat,sokszor parancsolgat,megüt,ha neki nem tetszik valami.Elvárja,hogy miatta veszekedjek a szüleimmel,ha nem védem meg megüt.
EZEKET MEGTILTOTTA:
-nem mehetek ki a házból
-nem beszélgethetek senkivel
-mivel 8-os voltam 1 éven keresztül nem beszélgethettem a fiú osztálytársaimmal
-nem barátkozhatok
-ha ő azt mondja akkor annak úgy kell lenni
-anyám mozgássérült(sántít)motorbiciklivel jár(robogó)és ha anya azt mondja,hogy nem viheti el,akkor velem veszekedik
-mindent oda kell adnom neki
-nincs olyan,hogy nem
Minden az én hibám,ha ő is követte el.
Mitől félsz? Így is úgy is megüt... akkor legalább vége lenne...
Inkább azt mondd meg nekem, mi a fennért tűröd???
Nyugodtan hagyd ott szó nélkül, öntsd ki a lelked apukádnak, ő majd elintézi!
Az én lányom is 15... de ha egy srác így bánna vele, nem tenné zsebre, amit tőlünk, szülőktől kapna!
Egy önző állatot választottál párodnak...szerintem gyorsan szabadulj meg tőle! meg mi az, hogy megüt?????? az 1. ilyennél ki kellett volna dobnod! határozottan dobd ki és ha még erősködik akkor se hagyd magad, de ha kell kérj segítséget! Hosszútávon ez nagyon rossz lesz neked, gondolom már most is érzed...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!