Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves vagyok és 1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és 1 éve párkapcsolatban élek. A barátom 20 éves lesz. Rengeteg dolgot megtiltott nekem, és már nem bírom a bántalmazásait, de félek elmondani neki amit gondolok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megtiltott nemem szinte mindent,gyakran ellenőrzi a facebookomat,sokszor parancsolgat,megüt,ha neki nem tetszik valami.Elvárja,hogy miatta veszekedjek a szüleimmel,ha nem védem meg megüt.

EZEKET MEGTILTOTTA:

-nem mehetek ki a házból

-nem beszélgethetek senkivel

-mivel 8-os voltam 1 éven keresztül nem beszélgethettem a fiú osztálytársaimmal

-nem barátkozhatok

-ha ő azt mondja akkor annak úgy kell lenni

-anyám mozgássérült(sántít)motorbiciklivel jár(robogó)és ha anya azt mondja,hogy nem viheti el,akkor velem veszekedik

-mindent oda kell adnom neki

-nincs olyan,hogy nem

Minden az én hibám,ha ő is követte el.

2014. aug. 1. 08:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mitől félsz? Így is úgy is megüt... akkor legalább vége lenne...

Inkább azt mondd meg nekem, mi a fennért tűröd???

Nyugodtan hagyd ott szó nélkül, öntsd ki a lelked apukádnak, ő majd elintézi!

Az én lányom is 15... de ha egy srác így bánna vele, nem tenné zsebre, amit tőlünk, szülőktől kapna!

2014. aug. 1. 08:29
 2/18 anonim ***** válasza:
*fenéért
2014. aug. 1. 08:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Ennek azonnal véget kell vetni! Ez nem kapcsolat!
2014. aug. 1. 08:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Dobd ki, ha nem hagy békén, szólj apádnak, vagy menjetek a rendőrségre. Nem szabad hagyni, fiatal vagy még, találsz nála sokkal jobbat is.
2014. aug. 1. 08:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy önző állatot választottál párodnak...szerintem gyorsan szabadulj meg tőle! meg mi az, hogy megüt?????? az 1. ilyennél ki kellett volna dobnod! határozottan dobd ki és ha még erősködik akkor se hagyd magad, de ha kell kérj segítséget! Hosszútávon ez nagyon rossz lesz neked, gondolom már most is érzed...

21F

2014. aug. 1. 08:33
 6/18 anonim ***** válasza:
nem hiszem el hogy ezt valaki eltűri, dobd ki ne félj szólj a rendőrőknek vagy valami hatóságnak
2014. aug. 1. 08:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Így akarsz élni? Ez tetszik? Nem! Akkor nem kell vele beszélned. Nem tilthat meg mindent. Menj édesapádhoz, beszéld meg vele és az apád elintézi. Ne hagyd magad így befolyásolni. Én ezt nem mondanám ,,barátnak"...
2014. aug. 1. 08:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Hagyd ott mert ez a fiú teljesen rád fog telepedni, már most is rád telepedett. Beszéld meg a szüleiddel, hogy nem akarsz már vele járni és tiltsanak el tőle.. fogjátok a tanulásra és hogy kiskoru vagy. Ha nem érti meg, kérjetek segitséget a gyámhivataltól vagy a rendőrségtől hogy ilyen esetben mit tehetnétek. Nagyon nehéz lesz tőle megszabadulnod, és ne engedj neki, amikor megmondtad neki, hogy nem akarsz vele mostmár járni, utána ne szolj hozzá, ne kommunikálj vele, ne menj semerre egyedül. Még annyira fiatal vagy, ne maradj vele tovább, azonnal lépjél. de ne kezdj el másik fiúval most járni, még le nem zárod őt, ne azt érezze hogy más miatt hagyod ott, hanem hogy fiatal vagy, tanulni akarsz és ilyen miatt..nagyon sajnállak, mert nagyon nehéz lesz leráznod.
2014. aug. 1. 08:39
 9/18 anonim ***** válasza:
Egyszer ütné meg bármelyik gyerekemet valaki, az a nap lenne az utolsó az életében.
2014. aug. 1. 08:50
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha a lányomra a pasija kezet emelne, tuti biztos, hogy több darabra törném a karját a hülyegyereknek.
2014. aug. 1. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!