Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűrhető egy párkapcsolatban, ha a párom értékes holmikat zúz szét?
Barátnőmmel múltkor vitatkoztunk. Kétszer is mondtam, hogy ne dobálózzon, de a végén csak repült a 140 ezer forintos tablet. Nem ő dolgozott meg érte (hálistennek nem is én) nem nagy a kár, mert olcsó rá az üveg, de teljesen tönkre is tehette volna.
A telefonját is gyakran dobálja de az bírja a strapát.
Hogy neked tűrhető-e, azt neked kell tudni.
Én annyit tudok mondani, hogy 1) nő létemre nem viselkedtem soha így, a legkomolyabb konfliktushelyzetekben sem, 2) a Párom soha nem tűrne el tőlem ilyen viselkedést 3) ha mégis megpróbálnék ilyet tenni, és ő ezt tolerálná, akkor - és ezt teljesen őszintén mondom - nem igazán tudnék férfiként tekinteni rá.
Az, hogy a saját dolgait nem tartja tiszteletben, az az õ dolga, de mások tulajdonát nem verjük szét, semmilyen indokkal, te jesen mindeby hogy ki dolgozott meg érte. Mi lesz a következõ lépés? Pofozkodik, verekedik,?
Ilyet normális ember nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!