Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves vagyok és 1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és 1 éve párkapcsolatban élek. A barátom 20 éves lesz. Rengeteg dolgot megtiltott nekem, és már nem bírom a bántalmazásait, de félek elmondani neki amit gondolok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megtiltott nemem szinte mindent,gyakran ellenőrzi a facebookomat,sokszor parancsolgat,megüt,ha neki nem tetszik valami.Elvárja,hogy miatta veszekedjek a szüleimmel,ha nem védem meg megüt.

EZEKET MEGTILTOTTA:

-nem mehetek ki a házból

-nem beszélgethetek senkivel

-mivel 8-os voltam 1 éven keresztül nem beszélgethettem a fiú osztálytársaimmal

-nem barátkozhatok

-ha ő azt mondja akkor annak úgy kell lenni

-anyám mozgássérült(sántít)motorbiciklivel jár(robogó)és ha anya azt mondja,hogy nem viheti el,akkor velem veszekedik

-mindent oda kell adnom neki

-nincs olyan,hogy nem

Minden az én hibám,ha ő is követte el.

2014. aug. 1. 08:27
1 2
 11/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ne haragudj, de ebben a kapcsolatban neked van valami, ami jó? Mert ez így szörnyen hangzik. Ha ilyen pasi lennék, fejberúgnám magam...
2014. aug. 1. 09:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok a választásodhoz és persze ahhoz is, hogy itt picsogsz a szar kapcsolatod miatt ahelyett, hogy lépnél.

Véleményem szerint megérdemlitek egymást (persze biztos szeret mert néha azt mondja, ugye...?)

2014. aug. 1. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
micsoda egy pedomaci 20 évesen kikezd egy 8.-os kislánnyal és még veri is. undorító. lépj le.
2014. aug. 1. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Aki azt irta, hogy könnyü kilépni az ilyen kapcsolatból az nagyon téved, belelépni viszont könnyü. Én is igy jártam, mégha nem is ennyire durván. Megismerkedtem egy fiúval és észre sem vettem hanem fokozatosan korlátozott, 3 hónap után szembesültem vele, hogy nem igazán járhatok össze a barátnőimmel, a szüleimtől is tiltana és probálom leépiteni,de nagyon nehéz..
2014. aug. 1. 10:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért maradsz ennél e hülyegyerek c*gánynál? Rendőrségen jelentsd fel és mond el szüleidnek.
2014. aug. 1. 11:54
 16/18 anonim válasza:
xD hagy üssem ki merre laksz?:DDDD ilyeneket imádok ütni, káros szenvedélyem :/ :DD
2014. aug. 1. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Jaja, mond el hol lakik ez a gyökér és máris megyünk kiütni a fogát.
2014. aug. 2. 13:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Idefigyelj, azonnal ki kell dobnod!
2014. aug. 6. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!