Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és 1 éve párkapcsolatban élek. A barátom 20 éves lesz. Rengeteg dolgot megtiltott nekem, és már nem bírom a bántalmazásait, de félek elmondani neki amit gondolok mit tegyek?
Megtiltott nemem szinte mindent,gyakran ellenőrzi a facebookomat,sokszor parancsolgat,megüt,ha neki nem tetszik valami.Elvárja,hogy miatta veszekedjek a szüleimmel,ha nem védem meg megüt.
EZEKET MEGTILTOTTA:
-nem mehetek ki a házból
-nem beszélgethetek senkivel
-mivel 8-os voltam 1 éven keresztül nem beszélgethettem a fiú osztálytársaimmal
-nem barátkozhatok
-ha ő azt mondja akkor annak úgy kell lenni
-anyám mozgássérült(sántít)motorbiciklivel jár(robogó)és ha anya azt mondja,hogy nem viheti el,akkor velem veszekedik
-mindent oda kell adnom neki
-nincs olyan,hogy nem
Minden az én hibám,ha ő is követte el.
Gratulálok a választásodhoz és persze ahhoz is, hogy itt picsogsz a szar kapcsolatod miatt ahelyett, hogy lépnél.
Véleményem szerint megérdemlitek egymást (persze biztos szeret mert néha azt mondja, ugye...?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!