Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom rá, vagy semmi közöm a pénzêhez?
A pasimmal 1.5ève együtt vagyunk.
Megbeszéltük,hogy sporolunk,mert most nälunk lakunk.
Igaz,hogy nagy a ház és a felső szint a miènk,de azért nem akarok örökre otthon lakni.
Erre a pasim kitalálta,hogy Ő most vesz egy uj telefont.
A règit eladja és ugy akarja az ujat...meg rèszletre. Na mindegy a telefon igyis kb. 150-170ezer lenne.
Én nagyon mérges vagyok.
Oké,hezitäl,hogy ez nagyon drága, de tudom hogy mär kb.2éve akarja azt a mobilt.
Viszont persze az Ő pénze...de szerintem ez felesleges pénzkidobád egy sz..ros telora.
Plusz csak szerintem komolytalan 31évesen,hogy telefonra költ, ès a sporolt pènzből fogy.
Oké èn kocsit vettem,nem szolt bele ö sem...de na..
Utolsó, annak én sem lätom értelmèt,hogy valaki X száz eret költsö felesleges elektronikai dolgokra.
DE a kocsi manapság ma már egy alap dolog,s bár most magam ellen beszélek, azért a telefon is.
Kinek mi az ,,álma,, és ugye kit mi tesz boldoggá.
Abban egyáltalán nem értek egyet,higy minden ilyesféle költekezés pénzkidobás.
Én nagyon règota vágytam saját autora. Igaz a päromét és a családi kocsit is vihettem,de ez az enyèm.
Ès igaz,hogy idős auto, ès pár szäzba került igy is,plusz költeni kell rä, de engem ez boldoggá tesz,mert ujdonság,hasznos és az enyém.
Plusz én tusom milyen fagyoskodni télen ha nincs busz,vagy éjjel egyedül sétälni,vagy esőben szètäzni bringával....
Szoval ésszel kell költeni ez igaz.
De az ember nem vonhat meg magátol mindent
Van aki ruhákra költ, más kocsira, van aki telora és más valaki pl. Ékszerre.
JA AZT MÁR NEM IS MONDOM,HOGY A MOTOROZÁS A HOBBINK...ÈS ERRE IS KÖLTÜNK :D
Hát nem tudom, az autó akkor alap, ha megszokod. Sose volt autónk, nem is akarunk, bringával és tömegközlekedéssel járunk, és még sose ragadtunk ott végleg sehol. Tény, hogy szervezni kell az életet, de a sorozatos szervizek, téli-nyári gumicserék, vizsgáztatások, zöldkártya, tankolás, biztosítás stb. ugyanannyi idő és jóval több pénzráfordítást igényel. Bringára meg kell egy jó ruházat, mondjuk 40 ezerből kijön és évekig nem ázol meg benne.
De belátom, ezzel elég kevesen vagyunk így, a többségnek marad a másfél tonnás esernyő.
És valójában tök mindegy, hogy mindkét kiadás ugyanolyan felesleges (a tiéd egyébként jóval nagyobb pénznyelő, mint a telefon, csak jelzem), mert egyikőtök sem látja be ezt.
Dolgozik,meg èn is.
Most irt nekem üzenetet,hogy. ,,Baba,annyira izgulok,mibt egy gyerek. Annyira szeretném azt a telefont de nagyon dräga...nem tudom mi legyen,,
Aaahjj...komolyan mär a pokolra kivánom a telefonját...kit érdekel? De nyilván nem akarom megbäntani... De attol félek hogy nagyon sokat fog foglalkozni vele, igy is telefonfüggő. Tipikusan az a férfi,aki viszi a wc.re is... Szoval, ha megveszi az. ,,uj szerelmét,, fèlek hogy csak az lesz,se én se semmi más....
Ugyan már, ez a telefonszerelem elmúlik, nehogy arra legyél féltékeny :)
Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok rovására megy a sok telefon pöcörgetés, akkor pedig szólj neki, de azt is türelmesen, nyugodtan, akár viccelődve! A vécére meg hadd vigye magával, nem baj az, hadd örüljön neki.
Neeem, a pasimat mär lasdan. ,,Lőköttnek,, hivják :D
Nem amugy nem Attila
Most kicsit önzőnek tűnsz.
A kocsi sem alap, nekünk sem volt sokáig, pedig hozzánk még a gyógyszertár, meg a legtöbb bolt is kb. 5 km-re van, a tömegközlekedés is szar, mégis jól megvoltunk.
Ha tartottad volna magam a megállapodáshoz, nem csábulsz el és a lakást tartod az elsőnek, ha már erre spóroltok, még meg is érteném, hogy haragszol.
De így?
Igazi telefon- meg fogyasztásfüggő. (Mondjuk te is...)
Elég gáz, hogy neki egy vacak telefon jelent ilyen izgalmat.
Én nem akadnék fenn ezen. Ha szeretné, akkor vegye meg. Ha drágábban, akkor drágábban, na bumm. Annak még kevesebb értelme van, hogy kuporgattok, nyomorogtok és soha semmi örömötök nincs, csak a remény, hogy majd egyszer a távoli jövőben lesz egy házatok.
Inkább spóroljatok egy évvel tovább, de ne nyomorogjatok, mert az tönkreteszi a lelket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!