Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy csak a pénz miatt van velem a párom?
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Eleinte, amikor neki jól ment anyagilag, rengeteget költött rám, mivel nekem még nem volt munkám. Később külföldre mentünk, és volt egy nehéz fél évünk, amikor sajnos a teljes megtakarítását sikerült komplett felélni. Én február óta dolgozom, ő most dolgozott a nyáron, mert sikerült bejutnia arra a szakra, amire mindigis akart, így megy tanulni.
Az én keresetemből és az ő ösztöndíjából meg tudunk élni olyan szinten, hogy ne nélkülözzünk semmiben, sőt, extrákra és félretenni is tudok bőven (nem mentünk át közös kasszára).
A pénzem nagy részét félreteszem, egy töredékét (a keresetem 5-8%-át havonta) elköltöm magamra, és ha nekem van felesleges pénzem, neki meg szüksége valamire, akkor finanszírozom. Most pl szemüveget kapott tőlem (60 ezer), őszre egy pár cipővel szeretném még meglepni.
Sosem kért tőlem nyíltan nagy összeget, ha fel is ajánlottam, hogy veszek neki pár ruhát, mindig megmondta, hogy jó a régi.
Mások szerint viszont ne lepődjek meg, ha majd szépen lenyúlja a teljes megtakarításomat, majd kidob az utcára, ha már talált jobbat.
Meglepő tény a végére: én vagyok a nő
Lehet, hogy ezek az emberek természetesnek veszik, ha a férfi segíti a nőt, de fordítva már nem veszi be a gyomruk.
Talán az is böki a csőrüket hogy egy nőnek sok pénze és szerelmi kapcsolata is van egyszerre. Na, az már túlzás, hogy valakinek ilyen jól menjen!! :D:D
Ne foglalkozz másokkal, ennyi.
Ha egyikőtökben sincs tüske, akkor fogd fel, hogy mások irigykednek, mert náluk is vannak anyagi gondok és nem tudták megoldani vagy akárcsak úgy kezelni, ahogy ti teszitek.
Mert egy szeretettelen, magányos, keserű ember nem lát semmit abból, hogy mi a kapcsolat, csak ilyen felszínes dolgokat, hogy pénz, meg kigyúrt külső.
Teljesen normális az életetek, tapasztaltam már, hogy hányszor tud fordulni az a kocka... tartsatok ki egymás mellett: frankó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!