Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezdő vagyok :S
Van egy srác, aki két és fél évvel idősebb nálam. Egy suliba járunk, és egy bonyolult ügybők kifolyólag (ha vki kíváncsi rá leírom, csak nem akartam fárasztani senkit :D) beleszerettem. Amúgy a srác nem vmi nagy szám, de nekem akkor is tetszik :). Felvettem MSN-re is. Ritkán dumálunk, mert ő nem szokott rámírni, de amikor én ráírok, akkor nagyon jó fej(számokat küld át, sokat mesél...stb.) Élőben még nem beszéltünk sajna, mert mind a ketten gyáva nyulak vagyunk xP, de amikor összefutunk mindig mosolyog, köszön/olyankor mindig sokáig a szemembe néz/ és zavarban van. Amikor meg az osztályuk előtt van óránk kijön az osztály elé és bámul.
Ezek a jelek egyértelműnek bizonyulnak a számomra, csak az nem, hogy akkor miért nem tesz ő is valamit?
Légyszi segítsetek megfejteni =)
Én a helyedben megkérdezném tőle msn-en hogy miért nem beszéltek élőőben is. Ha nem mer odamenni hozzád, akkor menj oda te és beszélgessetek.Nincs mitől parázni ugyanis msn-en sokat dumcsiztok szal téma lenne bőven:)
Én kiváncsi lennék a történetre. Írd le :)
Ha parás a dolog nagyon ird le az msn cimed felveszlek és megbombázlak tanácsokkal akármikor :) :) :)
17/L / első válaszoló/
Rendben. Köszi.
Írom, de elég bonyolult. xD
Tavaj októberben a legjobb barátnőmnek nagyon tetszett ez a srác és írt neki egy szerelmes levelet, amit saját kezüleg adott át neki, mintha őt csak megbízták volna/engem akkor még egyáltalán nem érdekelt egy fiú se :P/. De ahogy teltek a hetek valahogy, nem tom hogy, megkedveltem pedig nem is ismertem. Felvettem MSN-re a bnőmmel, hogy akkor majd tisztázzuk a dolgokat, ugyanis a srác idő közben rájött arra hogy a bnőm küldte neki a levelt. Persze én segítettem "tisztázni" a dolgokat, aminek az lett a vége, hogy a bnőmet kikosarazta a srác. (elég kellemetlen, mert én most meg össze akarok jönni vele :S rossz érzés, ezek után...)
Már 2-3 hónapja rendeződtek a dolgok a fejemben és rájöttem, hogy mit is érzek... már tudom, hogy a srác még nem tudja h én szereten őt, csak sejti (és így fordítva :P)
ENNYI xD nem vmi rövid :P de ez a story tömören :)
nagyon örülnék a tanácsoknak, csak a címem nem szeretném publikálni :P
ha tudnék privátot küldeni, ott elküldeném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!