Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kezdő vagyok :S

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki két és fél évvel idősebb nálam. Egy suliba járunk, és egy bonyolult ügybők kifolyólag (ha vki kíváncsi rá leírom, csak nem akartam fárasztani senkit :D) beleszerettem. Amúgy a srác nem vmi nagy szám, de nekem akkor is tetszik :). Felvettem MSN-re is. Ritkán dumálunk, mert ő nem szokott rámírni, de amikor én ráírok, akkor nagyon jó fej(számokat küld át, sokat mesél...stb.) Élőben még nem beszéltünk sajna, mert mind a ketten gyáva nyulak vagyunk xP, de amikor összefutunk mindig mosolyog, köszön/olyankor mindig sokáig a szemembe néz/ és zavarban van. Amikor meg az osztályuk előtt van óránk kijön az osztály elé és bámul.

Ezek a jelek egyértelműnek bizonyulnak a számomra, csak az nem, hogy akkor miért nem tesz ő is valamit?

Légyszi segítsetek megfejteni =)

2010. márc. 10. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megkérdezném tőle msn-en hogy miért nem beszéltek élőőben is. Ha nem mer odamenni hozzád, akkor menj oda te és beszélgessetek.Nincs mitől parázni ugyanis msn-en sokat dumcsiztok szal téma lenne bőven:)

Én kiváncsi lennék a történetre. Írd le :)

2010. márc. 10. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha parás a dolog nagyon ird le az msn cimed felveszlek és megbombázlak tanácsokkal akármikor :) :) :)

17/L / első válaszoló/

2010. márc. 10. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Talán azért nem mer lépni, mert fiatalabb vagy nála, vagy előbb tanulmányozni akar, hogy milyen vagy a baráti társaságodban, osztálytársaid körében... Ne légy vihogós liba és beszélgess vele továbbra is MSN-en. Célozgass rá, hogy ha ilyen jól eldumálgattok msn-en, akkor élőben is biztos jó lenne... :)
2010. márc. 10. 17:29
 4/10 anonim ***** válasza:
"megbombázlak tanácsokkal..." vak vezet világtalant...
2010. márc. 10. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezt mire értetted hogy vak vezet világtalant?
2010. márc. 10. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vezesd rá, hogy bizony kölcsönös a tetszés. :) Sok sikert! :)
2010. márc. 10. 17:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszi.

Írom, de elég bonyolult. xD

Tavaj októberben a legjobb barátnőmnek nagyon tetszett ez a srác és írt neki egy szerelmes levelet, amit saját kezüleg adott át neki, mintha őt csak megbízták volna/engem akkor még egyáltalán nem érdekelt egy fiú se :P/. De ahogy teltek a hetek valahogy, nem tom hogy, megkedveltem pedig nem is ismertem. Felvettem MSN-re a bnőmmel, hogy akkor majd tisztázzuk a dolgokat, ugyanis a srác idő közben rájött arra hogy a bnőm küldte neki a levelt. Persze én segítettem "tisztázni" a dolgokat, aminek az lett a vége, hogy a bnőmet kikosarazta a srác. (elég kellemetlen, mert én most meg össze akarok jönni vele :S rossz érzés, ezek után...)

Már 2-3 hónapja rendeződtek a dolgok a fejemben és rájöttem, hogy mit is érzek... már tudom, hogy a srác még nem tudja h én szereten őt, csak sejti (és így fordítva :P)

ENNYI xD nem vmi rövid :P de ez a story tömören :)

2010. márc. 10. 17:34
 8/10 A kérdező kommentje:

nagyon örülnék a tanácsoknak, csak a címem nem szeretném publikálni :P

ha tudnék privátot küldeni, ott elküldeném :D

2010. márc. 10. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Látod, ez a baj! Ez a barátnős kavarás! Függetlenítsd magad a barátnőidtől, és akkor hátha oda mer majd menni hozzád beszélgetni. Én se mennék oda vihogós kiscsajokhoz, akármennyire is tetszik a lány! Vagy kérdezz rá, milyen zenét szeret, hova jár szórakozni és ha veszi a lapot, akkor elhív! De te ne vallj neki szerelmet se levélben, se msn-en, mert az gyerekes! 19f
2010. márc. 10. 18:11
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi :D ez sokat segített, tényleg. megfogadom a tanácsod :)
2010. márc. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!