Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy sokkal nehezebb párkapcsolatot találni, ha valaki válogat, és mellé kezdő? (többi lent)
Nincs abban semmi,bár azért ennyire ne legyél. Lehet,hogy külsőre megteccik vki közben meg egy rakás hulladék-.-
Szval ink a belső sztem jóóó nem azt mondom h legyen szódásüvegszemüveg meg 34234532kg-os de azért ha nem teccik azért ne sz@rd le,mert lehet,h mellette boldogabb leszel,mint bárki mással.
Én is válogatós vagyok,de nekem csak annyi a lényeg,hogy ne legyen kurv@. Ez alatt én azt értem,h ne b@szassa meg magát az első fiúval aki szembe jön.
Ja és fontos,hogy ha látod,h teccel 1 lánynak,de neked nem teccik ne törd össze őt,hanem ink próbálj megismerkedni vele,mert lehet,hogy beleszeretsz:) Sok sikert teeeeeeeeeeeeeeee :D válogatós
Azért vagy ilyen, mert igényes vagy. És ne hagyd, hogy a válaszadók befolyásoljanak ebben!
Ellenben azt is meg kell tanulnia minden embernek, hogy tökéletes ember és ezen keresztül tökéletes nők sem léteznek. No meg tökéletes párkapcsolatok aztán még kevésbé. :) De ettől függetlenül nem muszáj senkinek sem feladni az álmait. Legyél türelmes, kitartó, no és persze megfontolt.
ma 17:31
"Szval ink a belső sztem jóóó nem azt mondom h legyen szódásüvegszemüveg"
Mellesleg, mi a gondod a szemüvegesekkel?
azért kíváncsi lennék ki számít csúnyának?
vagy csak olyan csajok jönnek be akik úgy néznek ki mint a férfimagazinokban? vagy legyen full retroba, a táskát úgy viszi hogy úgy tartja a kezét, mint egy nyomorék? vagy agyonszolizott plázaklón? ezek azt hiszik felsőbbrendűek.
azért mert valakinek nincs modell alkata attól még nem feltétlenül csúnya..
ha valaki szemüveges akkor mi van? persze ne sztks kerete legyen mert az gáz..
szerintem igen nagy problémák vannak veled, ha így gondolkozol..nem biztos hogy egy plázacica kinézetű csajjal pl el tudsz beszélgetni (tisztelet a kivételnek). vagy ha elviszed egy társaságba ciki, ha megszólal, a legnagyobb probléma ha letörik a műköröm vagy nincs műszempilla stb.
Énis nagyon válogatós voltam... De csak 14 évesen. Nem azt mondom h ma már jöhet bárki isten őrízz de nyitottabb vagyok sokkal mint évekkel ezelőtt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!