Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem minek tilt le engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem minek tilt le engem mindkét facebookos oldalamon, amikor 3 hete megígértem, hogy soha többé nem keresem, mivel új nője van?

Figyelt kérdés
Először letilt, aztán visszaveszi, aztán mindkét helyről letilt....Becsületszavamra azóta egyetlenegyszer sem kerestem se telefonáltam, se üzi , se semmi, aztán mégis mindkét helyről letit.... ennek mi értelme?
2015. aug. 24. 20:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%
Több értelme van, mint neked! De gondolom ezt sem érted:-)))
2015. aug. 24. 20:31
 2/19 A kérdező kommentje:
öhm kifejtenéd? a gondolatolvasáshoz rossz helyen kopogtatsz :)
2015. aug. 24. 20:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Biztos, ami biztos gondolom.
2015. aug. 24. 20:35
 4/19 A kérdező kommentje:
bökd már végre mit akarsz , senkise fog utánanyomozni.
2015. aug. 24. 20:36
 5/19 anonim ***** válasza:

A saját oldaladon, hogy tud letiltani?:D Nem kotort valaki bele a fiókodba?

2 Fb-s fiókot minek tartasz?:D Belőled 2 db van?:D

2015. aug. 24. 20:37
 6/19 A kérdező kommentje:

1. ő tiltott le engem, nem kotort le senki az oldalamba.

2. nem mindegy hány db van? Nem ettől lesz olcsóbb a kenyér

2015. aug. 24. 20:40
 7/19 anonim válasza:
Elnézést kérek hogy kérdésedre egy újabb kérdéssel válaszolok. Miért hagyott volna meg az ismerősei között ha úgysem fogtok beszélni? Én is szoktam törölni azokat akikkel már nem beszélek.
2015. aug. 24. 21:12
 8/19 A kérdező kommentje:
de csak volt oka ha 3 hétig nem beszélek vele aztán minden újabb ok nélkül újra letilt! így már érted?
2015. aug. 24. 21:15
 9/19 anonim ***** válasza:
"Tuti ami fix!"
2015. aug. 24. 21:36
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem kell különösebb indok, egyszerűen már úgy volt vele, hogy úgysem beszéltek. Nyílván ezzel azt akarta elkerülni, hogy még véletlenül se zaklasd(mert ha már ígergetni kell, hogy többet nem keresed, akkor gondolom eddig túl sokszor kerested a szakítás ellenére..) Amúgy meg az exed, minek keresgélsz okot? Nem mindegy, hogy ott van-e az ismerőseid között vagy sem, ha egyszer úgysem társalogtok?
2015. aug. 24. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!