Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem minek tilt le engem mindkét facebookos oldalamon, amikor 3 hete megígértem, hogy soha többé nem keresem, mivel új nője van?
Figyelt kérdés
Először letilt, aztán visszaveszi, aztán mindkét helyről letilt....Becsületszavamra azóta egyetlenegyszer sem kerestem se telefonáltam, se üzi , se semmi, aztán mégis mindkét helyről letit.... ennek mi értelme?2015. aug. 24. 20:29
11/19 anonim válasza:
Mi lenne, ha mondjuk - csak a hecc kedvéért -, tőle kérdeznéd? Ha bmár egyszer ennyire zavar téged.
Tudod... mi sem vagyunk gondolatolvasók.
12/19 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy letiltott? Onnan, hogy lesgézted az oldalát, így rájöttél. Vagyis, nem volt alaptalan a tiltás. Ő meg valamiért feloldotta, de meggondolta magát és kész, visszatette a tiltást.
13/19 A kérdező kommentje:
mit jelent az , hogy lesgézted?
2015. aug. 25. 12:23
14/19 anonim válasza:
lesgézed=rámész az adatlapjára és nézed az új infót
15/19 A kérdező kommentje:
és ezt lehet ellenőrizni? elég hihetetlenül hangzik....
2015. aug. 25. 13:13
16/19 anonim válasza:
Lehet,hogy nem bízik benned,attól fél,hogy megszeged a fogadalmad és mégis újra írogatni kezdesz.Vagy nem akarja,hogy tudd merre jár,mit csinál az új csajjal (ne nézegethesd az adatlapját).
17/19 anonim válasza:
Valószínűleg ki akart Veled békülni?! De ezek szerint talán Te is?! Tettél valamilyen lépést felé? Melyikőtök szakított a másikkal? Talán már túl régen szakítottatok, és reménykedett még, aztán feladta :(..talén mindkettőtöknk hiányzik a másik---
18/19 A kérdező kommentje:
nem tudom, próbáltam azóta hívni 2x is, de 1x se vette fel, és vissza se hívott..... franc se érti
2015. szept. 2. 10:48
19/19 anonim válasza:
Akkor mégis csak hívogatod ezek szerint,pedig megígérted,hogy nem keresed többet.Hát ezért tiltott le,hogy legalább facebookon ne írogathass neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!