Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI kell a férfiaknak? Nem értem. A párom szerint túl ragaszkodó vagyok. Szerintetek is? Mit kéne tennem, hogy jobban szeressen?
Olvastam itt pár válaszban, hogy azt tanácsolják ne fojtsd meg a párodat, alakíts ki magadnak egy személyiséget és ne ő tőle függj minden esetben.
Nos én úgy látom, hogy a külön személyiséged megvan és le tudod magadat foglalni másokkal vagy egyedül, ha nincs ott a barátod, nem ezzel van a baj, csak te szeretnéd, ha néha a sörözések alkalmával te lennél a fontosabb, vagy vinne magaddal, jobban megismernéd a barátokat és jól éreznétek magatokat.
Nem fojtod meg, mert nem vagy minden nap vele.
Nem írtad mióta vagytok együtt.
Sokat számít.Az természetes, hogy akit szeretünk állandóan a közelségére vágyunk (ha ezért van és nem a kapcsolatfüggés miatt).De még akkor is kell, hogy az ember visszafogott legyen.Kell, hogy a másiknak hiányozzak, hogy vágyjon rám.Te erre nem nagyon adsz lehetőséget.Ha már hosszú évek óta együtt lesztek mit fogsz csinálni ha éppen a lángolás nálad is alábbhagy? Kell kikapcsolódás! Barátnők, hobbi vagy akár egy óra magány Mindegy.Sza'l kellene változtatnod de nem a másik kedvéért hanem saját magadért!Ez egy kicsit tényleg folytogató...bocs.
"Az természetes, hogy akit szeretünk állandóan a közelségére vágyunk (ha ezért van és nem a kapcsolatfüggés miatt)"
Ez fontos. Aki nem kapcsolatfüggő, de ragaszkodó, az teljesen normális.
Évek múlva is megmaradhat ez a törődésed. Én egyre többet kezdtem el lenni a barátommal, ezáltal még jobban szeretni. 4 éve vagyunk most együtt, de 1 nap után érzem a hiányát. Ha huzamosabb ideig vagyunk együtt (1-2 hét) folyamatosan akkor sem tudom megunni ugyanúgy ahogy ő sem. Ilyen sok idő együttlét után még nehezebb nélküle, persze ezek a hiányérzetek kiküszöbölhetőek. Saját program, egyedüllét, ahol a saját dolgaiddal foglalkozol stb..
Nyáron sokat vagyunk együtt, de tavaly is mikor elkezdődött a suli, akkor hétfőtől péntekin nem láttam, mert tanultunk és a tanulásra kell, hogy jusson idő, majd péntek délután úgy egymásnak estünk, mintha évekig nem láttam volna.
Suli idő alatt elviselem a hiányt a tanulás miatt, mert az a másik, ha nincs időm tanulni "idegbajt" kapok. :D :D
A lényeg, hogyha rosszul is esik a hiánya, de kibírod, akkor azzal te is erősebb leszel egyre jobban, hogy mialatt nincs veled és te kívánod ne szenvedj. Gyakorlat teszi a mestert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!