Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MI kell a férfiaknak? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI kell a férfiaknak? Nem értem. A párom szerint túl ragaszkodó vagyok. Szerintetek is? Mit kéne tennem, hogy jobban szeressen?

Figyelt kérdés
Szóval elég sokat veszekedünk a párommal. De csak hülyeségeken. Mert vagy neki vagy nekem esik rosszul valami és mindig megsértődünk. A legutóbbi veszekedés alkalmával kérdeztem, hogy nekem mi a hibám? És azt mondta, hogy túl ragaszkodó vagyok... És ezt egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez probléma legyen, hogy szeretem, és mindig vele akarok lenni. Egyszerűen vele akarom az időmet tölteni, és szívesebben vagyok vele mint a barátnőimmel. Nem is nagyon találkozok barátnőkkel, mert nekik is pasijuk van, és elvannak a saját életükkel. Neki szükséges az, hogy elmenjen heti kétszer a haverjaival inni. És azt mondja szeret velem lenni, de neki mennie kell. Persze nagyon sokszor már "behisztiztem" ezen, hogy inkább őket választja péntek esti programként, és az ivást, mint hogy velem legyen. És ezért ő már nem is mer elmenni sehova, mert én biztos kiakadok. De mondtam neki, hogy ha néha elmegy, az nem baj, de kellenek közös programok is. De ő folyton azt mondja,hogy nem csinálhatja azt amit akar... És szerinte túlságosan is ragaszkodom hozzá... Hát már ez is baj? Legyek egy szemét csaj, aki eljárkál állandóan? Ez kell a férfiaknak?

2015. aug. 24. 11:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Olvastam itt pár válaszban, hogy azt tanácsolják ne fojtsd meg a párodat, alakíts ki magadnak egy személyiséget és ne ő tőle függj minden esetben.

Nos én úgy látom, hogy a külön személyiséged megvan és le tudod magadat foglalni másokkal vagy egyedül, ha nincs ott a barátod, nem ezzel van a baj, csak te szeretnéd, ha néha a sörözések alkalmával te lennél a fontosabb, vagy vinne magaddal, jobban megismernéd a barátokat és jól éreznétek magatokat.

Nem fojtod meg, mert nem vagy minden nap vele.

2015. aug. 26. 10:25
 32/33 anonim válasza:

Nem írtad mióta vagytok együtt.

Sokat számít.Az természetes, hogy akit szeretünk állandóan a közelségére vágyunk (ha ezért van és nem a kapcsolatfüggés miatt).De még akkor is kell, hogy az ember visszafogott legyen.Kell, hogy a másiknak hiányozzak, hogy vágyjon rám.Te erre nem nagyon adsz lehetőséget.Ha már hosszú évek óta együtt lesztek mit fogsz csinálni ha éppen a lángolás nálad is alábbhagy? Kell kikapcsolódás! Barátnők, hobbi vagy akár egy óra magány Mindegy.Sza'l kellene változtatnod de nem a másik kedvéért hanem saját magadért!Ez egy kicsit tényleg folytogató...bocs.

2015. aug. 26. 12:58
 33/33 anonim ***** válasza:

"Az természetes, hogy akit szeretünk állandóan a közelségére vágyunk (ha ezért van és nem a kapcsolatfüggés miatt)"

Ez fontos. Aki nem kapcsolatfüggő, de ragaszkodó, az teljesen normális.

Évek múlva is megmaradhat ez a törődésed. Én egyre többet kezdtem el lenni a barátommal, ezáltal még jobban szeretni. 4 éve vagyunk most együtt, de 1 nap után érzem a hiányát. Ha huzamosabb ideig vagyunk együtt (1-2 hét) folyamatosan akkor sem tudom megunni ugyanúgy ahogy ő sem. Ilyen sok idő együttlét után még nehezebb nélküle, persze ezek a hiányérzetek kiküszöbölhetőek. Saját program, egyedüllét, ahol a saját dolgaiddal foglalkozol stb..

Nyáron sokat vagyunk együtt, de tavaly is mikor elkezdődött a suli, akkor hétfőtől péntekin nem láttam, mert tanultunk és a tanulásra kell, hogy jusson idő, majd péntek délután úgy egymásnak estünk, mintha évekig nem láttam volna.

Suli idő alatt elviselem a hiányt a tanulás miatt, mert az a másik, ha nincs időm tanulni "idegbajt" kapok. :D :D

A lényeg, hogyha rosszul is esik a hiánya, de kibírod, akkor azzal te is erősebb leszel egyre jobban, hogy mialatt nincs veled és te kívánod ne szenvedj. Gyakorlat teszi a mestert.

2015. aug. 26. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!