Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat valóban ennyire zavarja, ha a nő ragaszkodó és szereti?
Mostanság itt gyakorin olyan sok ezzel kapcsolatos kérdést látok. Vagy a férfi, vagy a nő, de valaki mindig kiírja, hogy a lány nagyon ragaszkodó, nagyon szerelmes, a pasit meg ez zavarja.
Értem én, hogy ezt túlzásba lehet vinni, sok esetben valóban ez is a helyzet, de ahol nem? Mert láttam ilyen kérdést is. Szükség van a magánszférára is, nem azt mondom, de szerintem azért az nagyon jó dolog, ha valaki szeret minket, és ezt ki is mutatja- miért zavarja ez a pasik egy jó nagy adag részét? Mondjuk, a kérdés nőkre is vonatkozhat, csak arról ritkábban hallok/ritkábban olvasok itt GYK-en.
Nem, nem zavarja.
Ami a kérdésedben még benn van, arra csak azt tudom mondani, hogy ugye ismered a mondást? Ne azt nézd mit mond, hanem hogy ki mondja.
engem se zavar sőt az lenne a legjobb, így sokszor nem érzem hogy mennyire kellek a páromnak
szóval nagyon is jó ha ilyen egy lány
Szerintem azért lehet zavaró, mert:
1, egy nő 3x többet beszél mint egy férfi
2, a nőket ki kell pihenni (a folytonos variálás, szeszélyesség, SOK KÉRDÉS!,férfiakat untató témák( divat és lakásberendezés, barátnői problémái), saját problémái, féltékenység-, MEGVÁLTOZTATÁSAINKRA TETT LEHETETLEN PRÓBÁLKOZÁSOK :) )
3, Saját érdeklődésünkkel való foglalkozás
De legfőképp a 2-es pont !!!! Aki nem ad teret a férfinak , el fogja veszíteni, előbb vagy utóbb, de inkább előbb!
Ez egy óriási nagy marhaság.
Hány olyan lányról hallottatok már aki fut a pasi után és azzal fenyegeti hogy öngyilkos lesz ha nem folytatják a kapcsolatot ?
Mi vagyunk megbélyegezve azzal hogy minden nap más csajt dugnánk miközben a csajok úgy váltogatják a pasikat mint a bugyijukat.
Én még eddig semmilyen valódi törést nem láttam csajon. Ha egy fiú elhagyja összejön egy másikkal és ha az éppen nem elég jó neki akkor csak addig tartja míg jön a megfelelő.
Hány olyanról hallani hogyha egy lányt elhagytak összetörik lelkileg és évekig nem talál magának párt?
Nagyon keveset maradjunk annyiban.
Ehelyett a fiúk rohadnak szarrá egy szakításban és a megrohadt lelki állapot miatt a kutya nem néz rájuk.
Csak itt gyakorin ha nézegeted a kérdéseket folyamatosan azt látod hogy a lány elhagyta a fiút az meg elkeseredésében nem tud mit kezdeni.
Ennyit arról hogy ki a ragaszkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!