Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat valóban ennyire zavarja, ha a nő ragaszkodó és szereti?
Mostanság itt gyakorin olyan sok ezzel kapcsolatos kérdést látok. Vagy a férfi, vagy a nő, de valaki mindig kiírja, hogy a lány nagyon ragaszkodó, nagyon szerelmes, a pasit meg ez zavarja.
Értem én, hogy ezt túlzásba lehet vinni, sok esetben valóban ez is a helyzet, de ahol nem? Mert láttam ilyen kérdést is. Szükség van a magánszférára is, nem azt mondom, de szerintem azért az nagyon jó dolog, ha valaki szeret minket, és ezt ki is mutatja- miért zavarja ez a pasik egy jó nagy adag részét? Mondjuk, a kérdés nőkre is vonatkozhat, csak arról ritkábban hallok/ritkábban olvasok itt GYK-en.
A problémát abban látom, hogy a férfi is másképp ragaszkodó és egy nő is :) Mivel máshogy vannak bekötve. És elég általános hiba az amit mindkét nem elkövet, hogy magából indul ki, mikor a másik felé mond/tesz valamit!
Az állandó kommunikácó, mindig legyünk együtt, babusgatás, stb... női elvárás és alap viselkedés forma, a pasik meg totál máshogy fejezik ki magukat.
Ezért az egyik érezheti úgy, hogy el van hanyagolva, a másik meg úgy, hogy megfojtja a párja a szeretetével :)
A pasi nem napjában 30x mondja el mennyire szeret, de az agya szegletében ott lesz, hogy akarsz egy kispolcot az ágyad mellé, és mikor az obi-ban jár eszébe jut, megveszi és felfúrja neked. Szótlanul, maximum büszkén megmutogatja, hogy milyen helyes kis polc. A dolog egyik fele az ego, hogy micsoda férfi és felfúrta a másik fele meg az, neki roh-dtul nem kell oda polc, azért fúrta fel mert szeret és emlékezik rá, hogy ez neked kell és jól esik. Örömet akart szerezni.
Ebből sokszor az csapódik le, hogy "ügyes a párom, de soha nem mondja, hogy szeret" :D Pedig csak nem verbálisan fejezi ki.
(igyekeztem egyszerű példával szemléltetni a látványos félreértést)
A lányok meg beszélgetni akarnak, beletúrnak a hajba, megpuszilnak, babusgatnak, a nyakadba ugranak, totál máshogy fejezik ki, és ezt túl lehet tolni. Főleg, hogy képtelenek megérteni, hogy nem evés közben lelkizünk, vagy olyan műsor közben amire nem inden idegszálával figyel éppen :D
Ez állandó kommunikációs "fordítást" igényel a másiktól egyrészt, másrészt más interakcióra is vágyik az ember. Ezért célszerű hagyni a másikat egyedül/másokkal lenni, hogy más közegben legyen.
Szóval fiúknak kissé több verbális kommunikációt. Én a "duplás szabály" -nak hívom :) A fiúk kettővel szorozzák meg a verbális szeretet kifejezést, a lányok meg felezzék meg a törődést :D
Magyarul úgy érzem pasiként, hogy szeretve vagyok (sántító de szemléletes példa), hogy xbox közben mikor a főboss-t gyilkolom nem ugranak a nyakamba, viszont ahogy kivégeztem jobbra nézek és egy kistányér uzsi figyel ott, mert ott van, velem van, és látja, hogy 10 órája nem ettem :DDDDDDDD
(nem tudom sikerült e átadni mire gondolok.)
Sokkal több szakítás miatt befordult fiú van mint lány.
De az a fajta ragaszkodás amiről te beszélsz az attól függ hogy a két fél mennyire szereti egymást.
Mondjuk ha van párom és nagyon szeretem akkor a lakásban (vagy bárhol) nem tudok úgy elmenni mellette hogy ne érintsem meg, öleljem át vagy pusziljam meg. Ezen felül mehet dögivel simogatás babusgatás meg ilyenek.
DE....
ha az egyik fél nem rajong a másikért és a szeretet alacsony fokán vannak és/vagy régóta vannak együtt akkor ez sok törődés megterhelővé válik és megszűnik. Ehhez bőven elég ha az egyikük nem akarja a dolgot mert akkor ő maga nem fog annyit törődést adni és a másiktól pedig nem fogja elviselni.
És erre mondod te hogy ez inkább a fiúkra jellemző.
Véleményem szerint ez a szeretet mértékétől függ és ha az egyik kevésbé szereti a másikat az ugyanúgy lehet a lány is, mint a fiú.
"Sokkal több szakítás miatt befordult fiú van mint lány."
Igen, egy átlagos nővel naponta három ember érezteti, hogy vonzó, és bizony megdugná. Így azért könnyebb túl lenni az ilyesmin.
.Dowd ezt nagyon nagyon jól leírtad!
Én nő vagyok és néha emlékeztetni kell erre magamat :D
A duplás szabályodat egy az egyben lopom :P :D
Elég nehéz eltalálni az aranyközéputat, vagy ide vagy oda lengek ki olykor olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!