Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI kell a férfiaknak? Nem értem. A párom szerint túl ragaszkodó vagyok. Szerintetek is? Mit kéne tennem, hogy jobban szeressen?
Valószínűleg a párod nem érett még meg egy komoly kapcsolatra. És ezt nem azért mondom, mert az a normális, ha folyton együtt vagytok. Azért gondolom így, mert ha neki is annyira értékes lenne ez a kapcsolat, ha annyira mély érzelmekkel lenne benne, akkor nem rázna le magáról és nem akarna meggyőzni arról, hogy még miattad érzi magát rosszul.
Én ezt csak akkor értettem meg, amikor lett egy olyan kapcsolatom, amiben a párom is hasonlóan gondolkodott. Mindenek előtt voltunk mi ketten, minden más csak utána jött. És ebbe beleférnek a haverok is,de van egyensúly.
Minden kapcsolat függő életcéltalan embertől szeretnék elnézést kérni a következő soraim miatt előre is:
Egyszer nekem is volt "szerencsém" egy ilyen bárnőhöz, össze is költöztünk. (Egyébként ez nem női dolog férfi és női oldalon is megtalálható) Úgy hívnak titeket, hogy kapcsolat függők. Akiknek az egyetlen célja az életben, hogy legyen egy családja és ennyi. Általában szerettek semmit csinálni bámulni a fejetekből és fecsegni és sérti az öntudatotokat, hogy a párotoknak bizony van hobbija, esetleg vannak barátai akikkel akár csecsemő koruk óta ismerik és szeretik egymást.
Igen vannak dolgok amiket hiába vagy az életem szerelme nem veled szeretném megbeszélni, hanem a barátimmal, attól függetlenül, hogy én pl. szeretek eljárni futni/bicajozni vagy esetleg esténként leülni a gép elé és játszani valamivel szeretlek. Csak van saját életem is vannak dolgok amiket szeretek csinálni akkor is, ha te is csinálod meg akkor is, ha te nem csinálod. Mi lesz veled, ha mindketten dolgozni fogtok ? Esetleg karriert építeni és munka időn kívül is foglalkozni kell a munkával ? Hiába dobálózik mindenki azzal, hogy az ember társas lény mindenkinek kijár a saját kis privát zónája és azt kéne felfognotok a csökevényes agyatokkal, hogy attól még ugyanannyira szeret, imád, hogy nem akarja az ideje 100%át veled tölteni.
Én meghíztam 15kg-ot a kapcsolatfüggő barátnőm mellett ő nem szeretett sportolni megsértődött, ha felébredtem 1órával hamarabb és lementem futni meg bevásároltam és nem talál maga mellett mert az az időt tölthettük volna egymással is egyetem előtt ?! Vizsgaidőszakban már ment a kényeskedés, hogy már annyira biztos tudom, hogy a vizsgán átmenjek neki nem kell, hogy imponáljak, az meg sem fordult a fejében, hogy én magamért csinálom a dolgot szeretném tényleg tudni amit tanulok és nem csak a vizsgákon átcsusszanni. Egy darabig bírtam (azaz 2 éven át) de a végén már annyira belefáradtam ebbe, hogy állandóan együtt kell vele lenni és ő nem tudja lekötni magát semmivel nélkülem, hogy vége lett a kapcsolatnak külön költöztünk. Mióta ez történt azóta nem is keresek párt örülök, hogy egyedül lehet és szörnyen érzem magam amikor valami a kérdésedhez hasonlót olvasok bárhol. Hiába próbálja közölni veled az ember, hogy nem szeret kevésbé azért mert van élete melletted te akkor is zokon fogod venni. Találj te is valami hobbit amivel foglalkozhatsz nem hiszem el, hogy ő az egyetlen dolog az életedben ami le tud kötni, ha meg igen akkor irány a dilidoki 25/F
Legyen onallo eleted. Ne legYel a baratod fuggeleke. Egy no akkor onallo, ha vannak baratai is, munkaja, hobbija. Igy sose fog tisztelni,Odalenni erted. Te ketsegbeesetten ragaszkodsz hozza. Te magad tehetsz rola, hogy igy viselkedik veled.
N
Nekem van egy barátnőm, aki kapcsolatfüggő, és összejött egy olyan pasival, aki még nála is függőbb. Iszonyúan szenvedett a kapcsolatban, és akkor jött rá, hogy mit művelt ő másokkal korábban!
A probléma az, hogy nincs SAJÁT életed. Függsz a másiktól. És ezt számon is kéred rajta, mégpedig érzelmi zsarolással, hisztivel, számonkéréssel! Nem azt mondod, hogy TE mit szeretnél, kedvesen, megkérve, hanem megmondod neki, hogy szerinted hogy kéne viselkednie ahhoz, hogy NEKED jó legyen. Csakhogy a saját érzelmeidért te magad felelsz, nem egy másik ember!
Az valamilyen szinten természetes, hogy a szerelmes ember a lehető legtöbb időt szeretné tölteni a párjával, de ez nem lehet elvárás!
Oké, értem, én belátom a hibáimat és szívesen változtatok, amennyire tudok, és mindent beleadok.
Ennyit kell akkor tennem? Kialakítanom magamnak egy saját életet? Ezáltal elérem azt, hogy ő jobban ragaszkodjon hozzám?
Ha azért akarsz változtatni, hogy ő jobban ragaszkodjon hozzád ott bajok vannak, azt kell megértened, hogy ragaszkodik hozzád és szeret is téged csak elnyomod, magadért tegyél lásd be neki van élete melletted is és, hogy ne szenved amikor ő nincs ott ezért te is csinálj valamit, legyen hobbid, akár találkozz a barátnőiddel bármi ami leköt és szeretsz csinálni amikor ő nincs ott.
Így nincs vita mindenkinek van élete, de szeretitek is egymást, de senki nincs elnyomva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!