Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalt a srác? "A napfény a mi betegségünk"?
Figyelt kérdés
Ezt mondta nekem. Nem igazán értettem, és még mindig gondolkodom rajta.2015. aug. 11. 19:39
11/17 anonim válasza:
Azt a magasztos, művészieskedő, ripacs mindenét
12/17 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy vajon saját séróból lőtt-e ilyet a gyerek, vagy valahonnan összekapirgálta. (Amolyan "netes Coelho-okosság minden napra" típusú dolognak tűnik.)
13/17 anonim válasza:
Lefordítom. Azt jelenti, hogy éjjel jó vagy kúrálgatni, nappal meg menj a fenébe, mert ciki vagy az ismerősök előtt. :D
De ezek mellé valószínűleg még éhező bölcsész is szegény és nagyon-nagyon műveltnek és okosnak hiszi magát.
14/17 anonim válasza:
A napfény a mi betegségünk - a napfény bocsátja ki a fotonokat, amit mi visszaverünk és ezáltal képesek vagyunk egymás testét látni. Magyarán szólva ronda vagy, mert elég szerencsétlenül veres vissza a fényt.
16/17 anonim válasza:
Alkonyat, napfogyatkozás, Vámpírnaplók, stb :)
17/17 anonim válasza:
En ertem mire gondol de kar tulragozni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!