Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalt a srác? "A napfény a mi betegségünk"?
Nem tudom honnan szednek össze a srácok ekkora ökörségeket már?! Legalább lenne értelme...
Amúgy ez csak valami jelentés nélküli jól hangzó halandzsa, hogy műveltebbnek és intelligensebbnek tűnjön a szemedben.
Ám, ha még mindig gondolkodsz rajta akkor neked is elég nehezen esnek le a dolgok, összeilletek, sok boldogságot!
Hát én arra tippelnék, hogy arra utal burkoltan, hogy a napfény azt jelenti, hogy eljön a reggel. Azaz vége az éjszakának, amit együtt töltötök.
De kétlem, hogy lenne mai ember aki ilyen zseniális lenne, szóval csak vámpír. :D
Ó, kibökte... Na akkor leírom már ide is... Azt mondja, hogy arra akart utalni, hogy
"Nappal, mikor megjelennek mások, a jelenet már nem rólunk szól - barátnők és barátok, rokonok és idegenek töltik be a színpadot, elvész az intimitás - megszűnik a te és én. Akkor engem is, és téged is mások befolyásolnak... A napfény hozza el számunkra a kétkedést, a bizonytalanságot, megtöri az egységet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!