Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha tetszik a pasim barátja?
Nagyon nagy tabunak számít a pasiknál, hogy ráinduljon a barátja nőjére? Fordult már ilyen elő veletek ?
Nem tudom mit tegyek, egyszerűen megőrjít a vágy a barátja láttán..Biztos bolond vagyok..
1. kib%szás lenne a barátoddal
2. elég nagy tabu
3. aki mégis rámozdulna, azt még ki is néznék...mert maradjunk annyiban nem kis bunkóság
"Nagyon nagy tabunak számít a pasiknál"
- Szóval még véletlenül sem az aggaszt, hogy megcsalod és átvered a barátod? Innentől kezdve tökmindegy, hogy kivel párban teszed azt...
szeretem a párom, de a vágyaknak nem lehet parancsolni. én nem csalnám meg őt, ellenben, ahogy ő tette..
bár állítólag nagyon szeret, jobban mint bármikor..
Ez az utolsó kommented egyértelműen a "lelked nyugtatása" okán van. Ha te megbocsátottál, akkor viselkedj úgy. Akkor nem kell "bosszú"!
Ha pedig bosszulni akarsz, akkor meg mit ér az egész kapcsolat?
eszemben sincs bosszút állni- fáj, hogy megtette, de megbocsátottam neki, nem akarok revansot venni
a vágy az, ami kitörölhetetlen bennem- akár ha már egy számot meghallok, ami kapcsolható hozzá. vonzódom hozzá, de nincs ennél többről szó. nem tudom, hogy érezhet ő viszont, irántam. azt mondta nagyon jó csaj vagyok, de a barátom a barátja..
Szerintem mond el a barátodnak mit érzel, ha meg tudjátok beszélni normális módon hogy mi a helyzet akkor még olyan megoldás is születhet hogy kerülitek azt a srácot hogy te ne érezd rosszul magad.
Avagy te nem leszel ott amikor ők haverkodnak.
Avagy el kell döntened hogy kit szeretnél magad mellett.
Avagy mi a biztosíték arra hogy a haver srác megfelel neked. Ismered, dumáltál már vele? Vagy csak az ieáljaidhoz vonzódsz azt kivetíted rá mert van egy két momentum amiben hasonlit az általad imádott tulajdonságokra. De valójában ha jobban megismernéd mentálisan akkor lehet hogy nem is lennétek egy hullámhosszon.
Gondolkodj el hogy mit veszíthetsz.
Egy kapcsolat nem csak a szexből áll és nem csak azon múlik hogy megőrültök egymásért vagy sem. Ha hosszútávra tervezel akkor jól át kell gondolni és minden oldalról meg kell ismerned s csak asztán a szex amit könnyebb jól elsajátitani mint egy rossz jellemhibát elviselni hosszú időn keresztül.
Öszintén beszéljétek meg a mostani barátoddal hogy így érzel de nem akarod őt megcsalni vagy becstelen lenni vele. Végül is a pasiknak is tetszenek más csajok, talán rájuk is izgulnak de ha szeretik a jelenlegi kedvesüket akkor nem történik semmi.
Ebből a szempontból érdekes hogy a legtöbb pasi azt hiszi hogy nyugott szívvel megcsalhatja a barátnőjét és ezt minden erkölcsi gát nélkül sokan meg is teszik. De ha ezt a barátnőjük teszi meg akkor az már hülye ku**a. Nos szerintem ez igazságtalan. Ha ő megtette neked is van jogod hozzá. Egyenrangú felek vagytok. Ettől még maradhadtok együtt ha egálban érzitek a jogi egyensúlyt. De mások érzéseivel azért veszéjes játszani.
Bár a mai világban ennek már nincs nagy jelentősége úgy ahogy az erkölcs fogalma is elmosodik.
Mindenki saját magának hoz törvényt lassan minden erkölcsi kérdésben.
Ha megcsalt akkor te is megcsalhatod, sőt így lesztek egálban. Ha annyira tetszik akkor úgy sem húzzátok együtt örökké, mert ha van egy kapcsolatod akkor érte őrülj meg ne a barátjáért. Ha annyira jó barátja az a csávó akkor viszont valószínűleg nem lesz benne ebben. De egy próbát megér. De már nem tabu, mert ő is megcsalt, csak nagy az esély hogy nem lesz semmi.
21\F
köszönöm Nektek, az utóbbi tanácsok nagyon hasznosak voltak, és teljesen egyetértek.
Nem nagyon tudom kerülni a társaságát, mert egy épületben lakunk, és a barátom rendszeresen átjár hozzájuk, és engem is hív magával. a szórakozóhelyen támadt először olyan érzésem, hogy azt hittem beleszédülök..e megpróbálom okosan és végiggondoltan csinálni.
Csak azt az egyet nem értem, hogy a pasik, hogy vehetik ennyire félválra az egészet, ha van barátnőjük és mellette lekeszik más lánnyal, azzal aki egy adandó alkalommal felkínálkozik neki. bár lehet, hogy ez csak tőlem áll távol..
köszönöm, hogy írtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!