Mit tehetnék? A barátomnak van egy "nagyon jó" barátja, aki többször is átverte már..
Többször is átverte már a barátomat,lehúzta pénzzel és ezt el is mondtam neki,mivel nagyon sokszor a mi kapcsolatunkba is beleártotta magát,sőt,volt hogy képes volt nekem udvarolni....És ezt megelégeltem évek után...de nem mintha érdekelte volna a barátomat.Úgy érzem nekem sose lesz szavam ellene
De nem is ez az ami a legjobban bánt hanem hogy a barátom Édesapja is mintha őt helyezné előre.Rendben van,hogy mi nem találkozunk annyiszor de nekem mégis rosszul esik hogy a fia barátját előbbre helyezi mint a barátnőjét.Ehhez tudni kell hogy már 6 éve vagyunk együtt,igaz voltak néha szünetek
Ki volt előbb, te vagy a barát? Ha te, akkor az elsőbbség téged illet és kérd is. Ha a barát, akkor öve az elsőbbség, tetszik vagy nem.
Ami a párod és barátja viszonyát illeti - azzal foglalkozz, ami téged érint. A párod, gondolom, felnőtt, épeszű ember. Hagyd meg neki a döntéshozás lehetőségét. Az ő barátja, majd ő kitalálja, hogyan oldja meg.
Fogadd el, ő ilyen és így viszonyul a barátjához. Gondolj arra, hogy hozzád is így viszonyul - megbocsát, elfogad, kitart melletted.
Egy időbe kerültünk a pakliba...
barátom Édesapja azt mondta a fiának hogy legyen minél többet a barátaival amennyit csak lehet,mert ő nem így tette.Na ebből nekem ki is jutott az,hogy volt hogy egy héten 1* láttam a barátomat...A rangsorolást ott érzem,hogy őt viszik nyaralni,meg mindenhova.
Lehet hogy ez csak nekem fura mert nálunk más lenne a helyzet biztos hogy a barátomat vinnék el mindenhova nem a haveromat,de más család más szokások vagy nem tudom ezt mivel magyarázni.
Nem az számít hogy Te vagy a barátnő, hanem hogy a barát illeszkedett be jobban a családba. Te mért nem teszel az ügyért? Ne úgy fogd fel, hogy Neked ez elvből jár. Ő megszerettette magát, elérte, hogy befogadják. Te ezek szerint még nem teljesen, és ennek nyilván oka van, és nem csupán az apuka és a barát lehet a hibás.
És abban apukának igaza van, hogy a barátok fontosak. Ne haragudj, de lehet, hogy Te pár év múlva már nem leszel Neki (ne úgy legyen) de a barát még ott lesz. Nem kell belebúlni a párunk hátsójába a baráti kapcsolatok rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!