Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom? Más barátja is ilyen? Mit tehetnék?
1 hónapja járunk, ő 20 éves, én 18. Még sosem voltam ilyen fiúval. Otthagyta miattam a másfél éves kapcsolatát, mert nem szerette már a barátnőjét, azóta velem van. Mégsem érzem, hogy igazán jó sülhet ki a dologból. Pl. soha nem mond szépeket, még annyit nem hallottam tőle, hogy "tetszel nekem" vagy hogy "jó csaj vagy", pedig ez szerintem alap, ha valaki egy csajnak udvarol. A másik, hogy hétvégén voltunk egy fesztiválon, végig hagyta, hogy én fizessem magamnak a kaját-piát, meg nem hívott volna semmire... a szüleim meg is említették utána nekem, hogy mekkora bunkó. Külföldön vannak alkalmi kis munkái, amit pénzt keresett most, úgy volt, hogy jogsira fordítja, mivel még az sincs neki, nem a pénz miatt, egyszerűen nem érdekelte eddig. Csakhogy mióta pénze van, minden 2. nap a kocsmában iszik, most is megígérte, hogy este felhív, aztán tök részeg volt a telefonban, le is ráztam, én így nem beszélek vele. Tudok tenni az ilyen dolgok ellen? Amúgy tök aranyos velem, sokat foglalkozik velem és képes áldozatokat is hozni, ha találkozásról vagy ilyesmiről van szó, szerintem szeret is engem, de kikészít már. Hogy lehet ennyire bunkó velem? És még ő tartott nekem előadást arról, hogy megveti az alkoholt... jah...
Valami tanács esetleg?
Azért szerintem ne dobd el ilyen könnyen a kapcsolatot. Az első válaszadónak nagyon igaza van. Ha mégse kap észbe és "versenybe" száll veled, akkor beszélgess el róla vele (lehet a sorrend fordított is) és ha később is folytatja, akkor szakíts.
Neveld meg ezt a rossz kisfiút!
(:
Sárky
valoban ellentmondanak egymasnak a dolgok,amiket leirsz.
Mostmar dontsd el,hogy foglalkozik veled,fontosabb vagy-e neki,mint a havero es a kocsma meg az ivaszat,vagy sem.Merlegelj,es ha a pozitivum huz,adj meg egy eselyt neki,viszont ha a negativ tulajdonsagok,akkor keress mas pasit magadnak...
Beszarok ,hogy sírtok az egyenjogúságért , de ,,nem fizetek ,mert az a fiú dolga " ,, nem bókolok mert az először a fiú dolga ".
Amúgy meg nem lehet egyszerre kedves odafigyelő és aranyos és nagyon bunkó veled. Döntsd el melyik,aztán dönts. Nem jó ha te is visszabunkózol neki ,mert nehogy már lesűlyedj az ő szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!