Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen a barátom? Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátom? Más barátja is ilyen? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

1 hónapja járunk, ő 20 éves, én 18. Még sosem voltam ilyen fiúval. Otthagyta miattam a másfél éves kapcsolatát, mert nem szerette már a barátnőjét, azóta velem van. Mégsem érzem, hogy igazán jó sülhet ki a dologból. Pl. soha nem mond szépeket, még annyit nem hallottam tőle, hogy "tetszel nekem" vagy hogy "jó csaj vagy", pedig ez szerintem alap, ha valaki egy csajnak udvarol. A másik, hogy hétvégén voltunk egy fesztiválon, végig hagyta, hogy én fizessem magamnak a kaját-piát, meg nem hívott volna semmire... a szüleim meg is említették utána nekem, hogy mekkora bunkó. Külföldön vannak alkalmi kis munkái, amit pénzt keresett most, úgy volt, hogy jogsira fordítja, mivel még az sincs neki, nem a pénz miatt, egyszerűen nem érdekelte eddig. Csakhogy mióta pénze van, minden 2. nap a kocsmában iszik, most is megígérte, hogy este felhív, aztán tök részeg volt a telefonban, le is ráztam, én így nem beszélek vele. Tudok tenni az ilyen dolgok ellen? Amúgy tök aranyos velem, sokat foglalkozik velem és képes áldozatokat is hozni, ha találkozásról vagy ilyesmiről van szó, szerintem szeret is engem, de kikészít már. Hogy lehet ennyire bunkó velem? És még ő tartott nekem előadást arról, hogy megveti az alkoholt... jah...

Valami tanács esetleg?

2009. aug. 27. 23:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még valami: tegnap beszéltem vele, elmondtam mi a bajom, erre nem szólt semmit. Pár órával rá felhívott, azt mondta el kell gondolkoznia, hogy egyedül akar-e maradni, kezd megszeretni engem és kellek neki, de lehet jobb lenne egyedül maradnia, mert sokat veszekedtünk, kicsit zűrös volt ez az 1 hónap mindkettőnknek. Utána még felhívott, mondta, hogy ma eljön hozzánk, kérdeztem, hogy mi lesz ha úgy dönt, hogy egyedül akar maradni, azt mondta, hogy nem az valószínű. Nem értem. Valaki járt már így? És mi lett a vége?
2009. aug. 29. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

elmondom mit tegyél.

1.legközelebb ha elmész vele valahova, akor közöld vele, hogy szomjas vagy.ha nem reagál,akkor odamész veszel magadnak, őt meg leszarod.

2.ha nem udvarol neked, nem mondd kedves dolgokat, amiket a tökös csirák "nyálasnak" neveznek,akkor közöld vele, hogy teganp este elmentél a barátnőddel egy partira, ahol volt egy nagyon kedves srác,és meg dícsérte a ruhácskádat.

3.ha csak szex előtt vagy után olyan aranyos, meg áldozatképes,akkor az nem jó.

4.valóban bunkó, és ezt szimplán közölném vele.

5.egy férfi legyen férfi, nem kell feltétlenül plazma tv-t vásárolni, de egy nőt igenis el kell halmozni azzal amivel tud.

6.és legfontosabb!!!!!!!!!!!!: AKÁRHÁNY ÉVES EGY FÉRDI ÉS SZERETI A LIMONÁDÉT,(ALKOHOL) ANNAK SOSEM LESZ PÉNZE!!!(TAPASZTALAT)ATTÓL NE VÁRJÁL SEMMIT.

2009. aug. 29. 12:40
 13/14 anonim ***** válasza:
azt értem, h zavar, ha sokat iszik, de azt nem, de mért baj ha elmegy valahova a haverjaival ha te nem érsz rá. meg azt sem h elvárod h fizessen neked dolgokat. jól mondta előttem valamelyik válaszoló, h az egyenjogúságba ennek is bele kéne tartoznia. pedig én lány vagyok!
2009. aug. 29. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én barátom is hasonló természet, az alkoholt leszámítva. Mi 4 hónapja vagyunk együtt, eddig két komolyabb beszélgetésünk volt amiatt, mert nem éreztem magam nőnek mellette, mert ha problémája volt mindig legyintett egyet, sosem osztotta meg velem, csak hallgatott, sosem dicsért meg, hogy jó az új frizurám, vagy tetszik az új pólóm, bármi, és fogalmam nem volt róla hogy mit érez. Bármit mondtam mindig negatív válaszokat kaptam. Két hete volt a második ilyen kifakadásom amikor igazából már nem értettem mit is keresek mellette, szintén egy ilyen "negatív" telefonbeszélgetés után. Elmondtam neki, hogy egyáltalán nem érzem úgy hogy tisztelne, sokszor olyan mintha csak egy haverja lennék a sok közül. És csúnya vagy nem, most beszélt először nekem arról, hogy eddig sosem volt senki akit érdekelt volna hogy mivan vele, sosem beszélt a problémáiról, sosem osztotta meg senkivel az életét és neki ez furcsa, mert a volt barátnői csak csendben tűrtek. A 4 hónap alatt először kimondta hogy szeret és nem akar elveszíteni, illetve hogy megpróbál változtatni ezeken a dolgokon. A fizetés nálunk egy érdekes dolog, ő se nagyon szokott, de ezt nem emlegettem fel neki. Nem a pénzéért vagyok vele, néha belefér hogy én hívom meg kajálni és nem ő engem. Pl ha ő elvisz valahova (kocsival), én meghívom kajálni, így pont egálban vagyunk. A helyedben nem ezzel kezdeném, mert azt hiheti hogy csak a pénz számít. Mond el neki, hogy hahó te a barátnője vagy és szeretnéd annak is érezni magad. Gyengédségre és dicséretre vágysz! Talán előbb utóbb megérti. Nálunk a második kifakadásom óta szinte minden megváltozott. Teljesen önzetlen velem, megdicsér, ha a arról panaszkodok, hogy már megint nem úgy áll a hajam ahogy kéne, akkor átölel hátulról és közli, hogy "nem baj én így is szeretlek", ha tollasozni van kedvem vagy sétálni, akkor azt tesszük, ha beteg vagyok simogatja a fejem, és ami a legfontosabb hogy ha problémája van akkor megosztja velem :)
2009. aug. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!