Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom? Más barátja is ilyen? Mit tehetnék?
1 hónapja járunk, ő 20 éves, én 18. Még sosem voltam ilyen fiúval. Otthagyta miattam a másfél éves kapcsolatát, mert nem szerette már a barátnőjét, azóta velem van. Mégsem érzem, hogy igazán jó sülhet ki a dologból. Pl. soha nem mond szépeket, még annyit nem hallottam tőle, hogy "tetszel nekem" vagy hogy "jó csaj vagy", pedig ez szerintem alap, ha valaki egy csajnak udvarol. A másik, hogy hétvégén voltunk egy fesztiválon, végig hagyta, hogy én fizessem magamnak a kaját-piát, meg nem hívott volna semmire... a szüleim meg is említették utána nekem, hogy mekkora bunkó. Külföldön vannak alkalmi kis munkái, amit pénzt keresett most, úgy volt, hogy jogsira fordítja, mivel még az sincs neki, nem a pénz miatt, egyszerűen nem érdekelte eddig. Csakhogy mióta pénze van, minden 2. nap a kocsmában iszik, most is megígérte, hogy este felhív, aztán tök részeg volt a telefonban, le is ráztam, én így nem beszélek vele. Tudok tenni az ilyen dolgok ellen? Amúgy tök aranyos velem, sokat foglalkozik velem és képes áldozatokat is hozni, ha találkozásról vagy ilyesmiről van szó, szerintem szeret is engem, de kikészít már. Hogy lehet ennyire bunkó velem? És még ő tartott nekem előadást arról, hogy megveti az alkoholt... jah...
Valami tanács esetleg?
elmondom mit tegyél.
1.legközelebb ha elmész vele valahova, akor közöld vele, hogy szomjas vagy.ha nem reagál,akkor odamész veszel magadnak, őt meg leszarod.
2.ha nem udvarol neked, nem mondd kedves dolgokat, amiket a tökös csirák "nyálasnak" neveznek,akkor közöld vele, hogy teganp este elmentél a barátnőddel egy partira, ahol volt egy nagyon kedves srác,és meg dícsérte a ruhácskádat.
3.ha csak szex előtt vagy után olyan aranyos, meg áldozatképes,akkor az nem jó.
4.valóban bunkó, és ezt szimplán közölném vele.
5.egy férfi legyen férfi, nem kell feltétlenül plazma tv-t vásárolni, de egy nőt igenis el kell halmozni azzal amivel tud.
6.és legfontosabb!!!!!!!!!!!!: AKÁRHÁNY ÉVES EGY FÉRDI ÉS SZERETI A LIMONÁDÉT,(ALKOHOL) ANNAK SOSEM LESZ PÉNZE!!!(TAPASZTALAT)ATTÓL NE VÁRJÁL SEMMIT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!