Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit tegyek? En mar ezt nem ertem.
A tortenet roviden. 5 honapja megismerkedtem egy sraccal akirol azt hittem h o a NAGY O!! azt hittem megtalaltm az igazit midnen szep es jo volt.. Majd szakitott 3 het utan, emailben amit eleve bunko dolgonak tartok avval a jelszoval h nem illunk ossze. teljesen letortem. Mikor kezdtem jobban lenni erzelmileg es randiztam egy sraccal megkeresett h nem e beszelnenk at a dolgokat. sajnos annyira odaig voltam meg vissza erte es ez volt legfobb vagyam / almom. h beleegyeztem a beszelgetesbe. elkovettem egy hibat h atmentem hozza es megtortent a \'dolog\'. Tudom h nem kellett volna. de.. azt hittem minden a regi lesz. akivel randiztam az nem jott ossze fokepp miattam mert tul gyorsan akarta venni a tempot es en erzelmileg nem voltam kesz ra mert meg mindig ezt a sracot szerettem ott legbelul.. Majd kibekulesunk utan 2 hettel megint szakitott es emailben, pont akkor mikor a suzlinapi vacsimra voltam hivatalos.. megint letortem de mar nem annyira.. most 2 honap utan megkeresett es felvette a kapcslatot velem, kuldott egy uzit h van egy emailem.. amiben kerdezte h h vagyok... 4szer fordult az email ami nem szzkvanyos sosem szeretett emaileket gepelni... nem egy szgepes figura... kerdezte h h allok fiu ugyben.. en cselesen visszakerdeztem es h o all csaj ugyben amire azt valaszolta majd lehet h egy napon...
Most mit akar??? ujra bekulni??? mar ammikor tul vagyok erzelmileg az egeszen vegre megtalaltam onmagam egyenesbe jottem, elfelejtettem ami volt.. most mit csinaljak? csak \'arra\' kellenek neki megint? vagy megvaltozott volna??
hogy nekem miért nem volt ilyen nőm...
ha nagyon kefélni kell, elég egy email, egyébként meg le sem kell xarni...
Mond te normális vagy? most komolyan gondolkozol azon, hogy még szóbaállsz vele????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!