Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a srác?

Figyelt kérdés

Teljesen nem értem a srácot.Régebben nemigazán láttam a srácot még a nevét sem tudtam.Nem is köszöntünk egymásnak mert nem ismertük egymást, még most sem ,de köszönünk általában egymásnak.Bejelölt iwiwen, myvipen.Sokszor figyel, de mégsem kezdeményez beszélgetést.Volt hogy mellém ült a buszon de akkor sem szólt hozzám.Sőt még azt sem vettem észre hogy akár rám nézett volna.Mikor már nem ültem mellette hanem háttal álltam neki akkor meg nézett meg mikor leszálltam a buszról akkor is.(Bocsi hogy hosszú lett)

L18

2010. márc. 7. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak el akarja lopni a pokémon tazóidat
2010. márc. 7. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki. Azért nem nézett rád a buszon mikor melletted ült mert annyira félénk, sőt, azért is nem beszél hozzád.
2010. márc. 7. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos a buszon már nem volt több ülőhely, és azért nem mert megszólítani, mert iszonyatos a szájszaga.
2010. márc. 7. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Remélem tényleg tetszem neki és összeszed elég bátorságot, aszem ejtette az előző barátnője lehet azért félénkebb.

Biztos nincs szájszaga mert olyan jó illata volt :):P

2010. márc. 7. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel msnre, írj neki komit, vagy legyél vagány és kezdeményezz beszélgetést te :D
2010. márc. 7. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos félénk típus, ha nem lép, akkor lépj te. Nehogy aztán majd azon mérgelődj, mekkora eszetlen voltál, hogy meg sem próbáltad... Hajrá! ;-)
2010. márc. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!