Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogyan értelmezi azt a családi állapot kategóriát, hogy "KAPCSOLATBAN"?
Miért kellett lepontozni?
Ha van valakim, akkor sem írok oda semmit, anincs senkim akkor sem.
Az egyik hozzászólóhoz:
Ha a "kapcsolatban" csak élettársinak számít, akkor ha valaki jár valakivel akkor az "egyedülálló" ?
10:15-nek: REMÉLEM, NEM HALLGATNAK RÁD! Óriásit tévedtél!!!!!
A Ptk. 4 féle családi állapotot különböztet meg.
- Hajadon - Nőtlen
- Házas
- Elvált
- Özvegy
(A bejegyzett élettársi kapcsolat más kategória)
Az egyedüláll lehet
- hajadon vagy nőtlen
- elvált
- özvegy
REMÉLEM EGYETÉRTESZ!!!
A másik kérdésre - az időpont és a százalék alapján annál is Rád tippelek -: Nem azt szokták szeégyelleni, ha valakinek van valakije, hanem azt, ha nincs!!
10:25-nek: Nem én pontoztalak le.
Válaszom: Jogilag igen, illetve ilyen definició, ahogyan egy korábbi kedves hozzászólót korrigáltam, nincsa, csak hajadon és nőtlen, mert a
- házas
- elvált
- özvegy
kategóriákhoz csak azok illenek. Az egyexdülálló társadalmi, illetve érzelmi kategória!
A magukat kapcsolatban élőnek valló unokahúgok érzelmi és társadalmi alapon töltötték ki az adatlapot. Jogi érteelmezésben - a házahoz, özvegyhez, elválthoz képest - tévedtek!!
A 10:12-es kedves hozzászólóval értek egyet, annak ellenére, hogy gonoszul lepontoztátok. Valószíínűleg a választható kategóriák meghatározása pontatlan. A hajadon-nőtlen kérdést nyilván azért adták össze, mert az egyedülállóságon belüli kategória az illető neméből adódik.
10:47-nek Az elejével egyetértek, de itt egy adatlapról van szó, ahol tényeket kell beírni. (Ezét kell a jogi és érzelmi kategóriát külön választani. Férjes asszonynak például nem ad olyan lehetőséget, hogy "Milyen magányosnak érzem amagmat a férjem mellett!") A választható kategóriák, sajnos, rosszul lettek definiálva.
A piros-zöld jelzés egy nagyon érdekes gondolatmenet, de érzésem szerint az iWiW, nem egy társkereső, hanem ismerős megtaláló fórum. Én például az surf-ölök számára nem elérhetővé tettm, mert amíg ott szerepelt, hogy elvált, rosszabbnál rosszab, akár 30 évvel fiatalabb lotyók barátjukként kívántak megnevezni. Amióta letiltottam, elkerülnek az ilyen levelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!