Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha a barátotok maximum 2-3 centivel lenne nálatok magasabb?
Úgy, hogy én is csak 164 vagyok... azt hittem nem fog zavarni de tegnap sétáltunk először kézenfogva az utcá és valahogy kellemetlenül éreztem magam. Az előző barátom valamivel töb mint 1 fejjel magasabb volt nálam, lehet hogy csak megszoktam?
Tudom hogy nem tehet róla de nem gáz ha egy pasi alacsonyabb mint 170?
Figyelj drága, ha te az utolsó mondatodat nem találod provokatívnak akkor nem tudom mi is az!
Szerinted, aki 170 cm alatti és le "gáz" ozod, pedig még csak nem is tehet róla, nem fogja ezt a kijelentést magára venni?! Az összes ilyen személy látatlanban elkönyvelt felszínesnek, ez is biztos.
Engem zavarna, akármennyire bántja ez az alacsony pasikat, nem tudok változtatni azon, hogy zavar, eleve az is zavar valamennyire, hogy én is picike vagyok, egy magasabb férfi mellett valahogy jobban nőnek érzem magam. De ismerek olyanokat, akiket meg nem zavar, szóval bocs, alacsony pasik, részemről nem működne, de ne csüggedjetek, mert van, akivel meg igen, szóval kitartást.
Kérdező, nem tudom, nálad mi az ok, az is lehet, hogy megszokás, de más is lehet, mindegy, mi az ok, ha leküzdhető, és úgy érzed, jelent ő annyit neked, hogy tudsz változtatni a hozzáállásodon, akkor hajrá, ha nem, akkor meg még időben szállj ki. Én tudom, hogy egyeseket ez megbánt, hogy engem zavar, ha egy pasi alacsony, de nem akarom őket becsapni és kifelé hazudni, miközben belül nagyon kényelmetlenül érzem magam valójában. Engem egy alacsony pasi sem tudott még úgy lenyűgözni, hogy ez változzon, pedig ismerek párat.
Én 160 vagyok (L), ő pont csak 2-5 centivel magasabb, mint én.
Több, mint 10 éve együtt.
Szerinted?
Zavarna, mert én is alacsony vagyok, 165 cm.
Ha 170+ magas lennék, akkor nem zavarna, hogy csak 2-3 cm-rel magasabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!