Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha a baratotok nem vallal fel?
Nem ez nem az...
akkor meg mit vársz el?
Egyáltalán tudnak rólad? Tudják, hogy együtt vagytok?
Nem visz sehova? Nekem gyanús, hogy szégyell. Több mint 1 év alatt biztos lett volna lehetősége bemutatni nekik. Én még ennyi ideig sem tűrném ezt az állapotot.
Let volna mar ra alkalma de azt mondta hogy mjd kesobb... Mindig azt mondja h nincs senkije rajtam kivul es hogy sosem csalt meg senkit sem. Nekem is kezd mar ebbol elegem lenni.
Koszonom a valaszokat
Mondani bármit lehet!
Szerintem:
- vagy nem olyan típusú lányokkal szokott lenni, mint Te, így szégyell Téged mások előtt,
- vagy Te csak szeretőnek kellesz neki, és közben van egy "igazi" barátnője is,
- vagy egyszerre több csajt szédít mindig, így Téged sem vállalhat fel.
DE akár az is lehet, hogy a többieket szégyenli előtted, bár erre sokkal kevesebb esélyt látok, mint bármelyik fentebb említett opcióra. De ezek persze csak találgatások, ő tudja az igazat, így beszélned kell vele, ha többre akarsz jutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!