Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, ha a barátotok ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Egyszer megjegyeztem a barátomnak, hogy mások sokkal érdeklődőbbek a mondandóm iránt, mint ő (mert ő nem szereti végighallgatni a sztorijaimat, hogy mi történt aznap, vagy úgy alapból mi új történt). Erre közölte, hogy azért, mert mások még nem unták meg azt a sok hülyeséget amiket mondani szoktam...
Erre hogy kellene reagálni?
2014. szept. 17. 21:34
1/11 anonim válasza:
ti amúgy miért vagytok még együtt?
3/11 anonim válasza:
azt, hogy akkor szevasz, nem kötelező engem hallgatni.
5/11 anonim válasza:
Konkrétan velem ezt nem közölte, csak éreztette a volt párom, hogy nem érdekli, aztán már csak 3 naponta érdeklődött, ezt meguntam 1 hónap után és inkább megmondtam neki, hogy nincs értelme, mert nem is kommunikálunk már szinte. Így rövidre zártam a "kapcsolatot" 1,5 hónap alatt.
6/11 anonim válasza:
Ha ezt komolyan is gondolná akkor elbeszélgetnék vele, és aztán valószínűleg elköszönnék tőle. Ha nem érdekli mi van veled akkor nyilvánvaló hogy nem szeret. Legalábbis szerintem ez így megy.
7/11 anonim válasza:
Engem nagyon megbántana, és elgondolkoznék azon, mit keresek egy olyan srác mellett, aki nem figyel rám, hülyének tart, és nem érdeklem igazán.
8/11 anonim válasza:
Hacsak nem egy tehetség a szexben ki kéne dobni
9/11 anonim válasza:
Az nem lehet,hogy túl sokat beszélsz?Esetleg felesleges dolgokról órákig? Ezt nem mindenki szereti,lehet rossz napja volt és beszólt.Viszont ha semmi se érdekli amit mesélsz akkor nem sok értelme van a kapcsolatnak.
10/11 anonim válasza:
Egyértelműen dobnám a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!