Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek az hogy esne, ha a baratotok azt mondana nektek, hogy egy lany szebb nalad?
Baromi szarul... Mindig szar kedvem lenne, ha ez eszembe jutna :S 2. Igen, lehet valaki szebb, de a barátom ezt szépen tartsa meg magának. Kivéve ha én kérdeztem és őszinte választ vártam...Akkor nem lehet szavam.
22L
Nem lenne újdonságértéke számomra, mert magamtól is látom, hogy egy csomó nálam szebb lány meg nő futkos a világban.
Régebben még szólni is szoktam neki az utcán, ha láttam valakit, aki szerintem különösen szép, de erre elég furán reagált, így leszoktam róla.
Szóval én nem venném a szívemre, ha ilyet mondana, de eddig még nem fordult elő. De gondolni igencsak valószínű, hogy gondolta időnként.
elmenne a kedvem a szextől és szakítanánk emiatt
23l
Hát ha ezek után még próbálná kiszúrni a szememet azzal a szar dumával, hogy neki én vagyok a legszebb, meg ne sírjak, hisz velem van, ajtóstul vágnám ki. :) Legalább ne mondana ellent magának csak azért, hogy továbbra is szívesen tegyem szét neki a lábamat.
Mindenkinél van szebb, és ezt mindenki tudja is. A másik orra alá dörgölni, aztán a tahóságot őszinteségnek nevezni a legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!