Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok, ha a barátotok ilyet mondana nektek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel kiderülne, hogy mikor elvesztettétek a szüzességeteket vele utána teherbe esnétek. A barátotok viszont azt mondaná, hogy mindenképpen elvetetnétek, mert ő még túl fiatal ahhoz, hogy apa legyen. Huszonévesek lennétek mindketten. Te viszont félnél, hogy esetleg később emiatt nem lehetne gyermeked. És soha nem lenne szíved megölni egy életet, ami benned fejlődik. Ott lenne a tudat, hogy márpedig az a te gyermeked.
2014. máj. 20. 11:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%

Ebben két féle tanácsot fogsz kapni. 1. ne vetesd el, még ha egyedül is kell felnevelned, bűn az abortusz! 2. vetesd el, mert egyedül maradsz, szörnyű szegénységben fogod felnevelni a gyerekedet.

Ez a két tábor fog kialakulni a kommentelők között, szóval ezt neked kell eldöntened, ás nem döntheti el.

2014. máj. 20. 11:39
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
akkor neveld fel, és b*szd tönkre a saját, a barátod, és a gyerek életét azzal h felkészületlenül a világra hozod.. szavazzatok le, de én abszolút azt mondom, hogyha nem áll valaki készen rá, akkor inkább vetesse el.. és hidd el, később is lehet majd gyereked.. a 21. században élünk, van olyan fejlett az orvostudomány,hogy esetleg úgy végzik el a dolgot, hogy ne legyen semmi bajod..
2014. máj. 20. 11:40
 3/27 anonim ***** válasza:

Már az első sornál bukna a dolog, mert nem lennék olyan (nem is voltam), hogy védekezés nélkül hagyjam. ;)

De ha mégis... ha egyedül nem tudnám felnevelni, nem lenne választásom. A kapcsolat viszont biztosan menne a kukába.

2014. máj. 20. 11:40
 4/27 anonim ***** válasza:
71%
Ha tőlem esne teherbe egy nő, én is ezt kérném tőle. Legjobb előre tisztázni, mi lesz akkor ha... De szerintem egy nőnek nem etikus megtartani a gyereket, ha az apja nem akarja.
2014. máj. 20. 11:41
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Nőként mondom, hogyha nem tervezett a baba, akkor jogos h ezt mondja!
2014. máj. 20. 11:43
 6/27 anonim ***** válasza:
Egy szót nem szólnék, de többet tuti nem látna az adott ember.
 7/27 anonim ***** válasza:
96%
Ezt nem lehet egy embernek eldöntetni, attól, hogy nem védekeztetek, vagy valami egyéb dolog történt te is hibás vagy. Tehát a te felelősséged is volt, hogy esetleg teherbe esel és az is, h az abortusz miatt nem lehet gyereked. nem lehet mindent a fiúkra kenni. Huszonévesként gyerek egy ilyen labilis gazdaságú országba szülni felelőtlenség, és ez nem csak a te döntésed. Jó érvnek tűnik, h fiatal, te is az vagy. Nemtudom mennyi az esélye annak h nem lehet gyereked ezután, kérdezz egy dokit. De 3 emberrel kicseszni emiatt önzőség és felelőtlenség. Ti is és a gyerek is megzuhanhat. Vannak módszerek ha esetleg nem eshetnél teherbe. Gondolj bele, ott vagy te egy gyerekkel fiatalon, ha nem milliomosak a szüleid eléggé nehéz lesz. Ott van a csávó aki valószínűleg el fog hagyni, ha azt te így eldöntöt, h marad a gyerek. És ott van a kisgyerek is aki eléggé nehéz helyzetbe születne bele. A legfontosabb ő. Nem a ti érzéseitek. Ha boldogtalan lenne, és mondjuk apa nélkül nőne föl nehéz anyagi körülmények mellett ahonnan nagyon nehéz kitörnie, akkor szerintem az a megoldás, ha kegyetlennek is tűnik, h elveteted. Ez az én véleményem. Fiatalok vagytok, ne szúrjátok el szerintem.
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Előző voltam aki a hosszút írta. Az abortusz nem bűn. nem bűnnek kéne felfogni hanem önvédekezésnek. De aki abortuszon esik át annak egy életen át nyomai lesznek, és ezt el kell fogadni. Az abortusz egyáltalán nem jó dolog, de néha meg kell tenni azt amit meg kell, ha azt nem is szeretnénk.
2014. máj. 20. 11:45
 9/27 A kérdező kommentje:
Védekeztünk, soha nem feküdnék valakivel le úgy, hogy nem. Barátom szerint nem szakadt ki, szóval helyesen használtuk. De mégis félek, mert a menstruációm megváltozott azóta. Egy hétig szokott tartani, de most kevesebb mennyiségű, és már múlik el. Ezért félek, mert nem tudom mitől lehet ez...
2014. máj. 20. 11:47
 10/27 anonim ***** válasza:
36%

Nőként mondom, hogy etikus vagy sem, a te tested a te dolgod, hogy mihez kezdesz vele. Ha a pasi nem akarja, akkor kuka, neked meg ottvannak a szüleid, akik biztosan segíteni fognak.

Senkimásnak nincs joga beleszólni a döntésedben, még a gyerek apjának sem, aki elvetetné. Mindegy hogy döntesz, de az csak a te jogod.

2014. máj. 20. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!