Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy érint, ha a barátotok nyilvánosan belemarkol, vagy rácsap a feneketekre?
Hát, én pasiként csinálnám, de nincs kivel.
Igazából ezt csaj az amolyan vagányabb, kemény fenekű csajokkal érdekes csinálni. Így nincs hozzá érdemes csaj. Puha feneket meg nem is szabad, mert fáj nekik...
Csatlakozom a többséghez, egyszer-egyszer egy kis végigsimítás, kis markolás még oké. Nem túl látványosan és nem túl feltűnően. Azt még fogjuk rá, hogy szeretem is. De ha erőteljes szexuális töltettel, mindenki orra előtt csak markolászzal, csapkodja, satöbbi (ez utóbbit amúgy sem szeretem, mégis, mi a jó neki benne?), akkor azért azt nem tartanám normális viselkedésnek.
Még szerencse, hogy ennél érettebb, és nem csinál ilyeneket.
Valamilyen szinten megértem, hogy a férfiak szeretik ily módon kifejezni azt, főleg haverok / kollégák / család előtt, hogy "birtokolják" a nőt... de őszintén szólva zavarba hoz vele, feszélyez. Nem szeretem.
Általában az első ilyen eset után, amint kettesben maradunk elmondom neki, hogy mennyire rosszul érint ez a dolog így nyilvánosan és tiszteletben tartja onnantól.
26N
Néha beleszokott séta közben, boltban egyszer csapott csak, meglepődtem, mert nem számítottam rá, de tetszett és mosolyogtam, viszont így néha én is belemarkolok popsijába.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!