Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha valaki azért nem akar komoly kapcsolatot egy nőtől, mert ki szokta rakni a mellét és/vagy nyilvánosan megosztott magáról olyan képet, amin elég sok látszik belőle?
neki ez gáz
ő ilyen
keress egy másikat
xD Ha nehezen is, de látom sikerült kicsit elrugaszkodnod a melleitől... :D
Hát ha értelmes, normális... szerintem nem ezen fog múlni.
"Nagyon nagy mellei vannak"
Bocsi, de a kérdés többi része homályos, nem tudom elolvasni.
De mán" nem azért, de valaki nem azért mutogatja magát mindenkinek, mert szinte megelégedne egy ember figyelmével. Persze ettől még lehet hűséges, de aki kényszeresen mások figyelmére vágyik, ott ki tudja, hogy mikor fog többre is vágyni.
azt gondolnám, hogy a férfi konzervatív. Ami nem baj. Neked olyan csaj kell, aki csak neked mutogatja magát és egyenlő az érték ítéletetek.
Ettől a nagy mellű okos nőci is lehet értékes és hűséges. Csak, na.
Talán ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egy 10-es pasi az utcán pisil. Másnak nincs vele baja, de nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!