Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Akkor lépj...ne itt siránkozz...
Nem igaz ,hogy nem tudsz elmenni a rendőrségre.Feljelented ,elköltözöl anyukádhoz.
Ennyi.
A rendőrség csinál egy távoltartási végzést ,mivel családtag.Ha oda menne hozzád akkor hívod a rendőröket és ők majd lerendezik....
Csinálj valamit,magától nem fog megoldódni ez a helyzet.
26/F
A bíróság a legtöbb esetben az anyának ítéli a gyerekeket,mert az anyuk mellet a helyük és rá van úgymond a legnagyobb szükségük.
+Vert téged,stb....elmondod ezt a történetet amit nekünk...szerintem nincs olyan bíró aki ezek után neki ítélné a gyerekeket.
22-es voltam
Utólag már mindegy, a papíron más szerepel. Nézd, én azt vettem észre az utóbbi 2-3 hétben, hogy itt bárki bármit ír neked, Te képtelen vagy lépni. Én írtam az első, és még néhány hozzászólást, de a többiek is teljesen hasznos, értelmes ötleteket vetettek fel. Mit vártál ettől a kérdéstől? Mi sajnos nem tudunk Téged elköltöztetni, de mindenki bátorított, és azért gondolkodott, hogy neked jobb legyen. Azt figyeltem meg, hogy Te is olyan ember vagy, akin így neten keresztül sem, de még személyesen sem lehet segíteni, mert egyszerűen nem hagyod.
Kezdetnek rádborítja az asztalt, mentővel visznek el, majd néhány hét múlva úgy döntesz, teherbe esel tőle (??). Aztán hosszú évekig, gondolom terhesen is üt-ver, gyilkossággal fenyeget. Megzsarol. Te pedig hosszú évek óta nem csak mellette vagy, de falazol neki, ahelyett, hogy mindenkivel közölnéd az igazságot. Egyet hadd kérdezzek már én is: mi innen, a számítógép mögül hogyan segíthetnénk neked? Én úgy érzem, tényleg jó szándékkal álltam hozzád (ahogy itt mindenki), de Te valamiért ezt egyszerűen eldobod magadtól, és a megalázott környezethez ragaszkodsz, az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!