Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CsAnita23 kérdése:

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Kérem segítsenek. Párommal együtt élünk már 2 és fél éve. Van egy 9hónapos kislányunk. A párom bántalmaz engem. Pofon vág, belémrúg, elkapja a nyakam és megszorítja. Nem egyszer megfenyegetett már hogy megöl, ha bemocskolom a nevét. Nagyon agresszív, kiabál velem, lelkileg és fizikailag is bántalmaz. Olyanokat mond nekem hogy engem ütni kell mint egy lovat, meg hogy majd ő megnevel. Mások előtt meg játsza a jó kisfiút. A kislányom 6hónapos koráig én voltam vele otthon, de mivel nekem csak a gyes járt, igy a párom elzavart dolgozni (mondván ha nem találok munkát akkor kidobálja a cuccaimat az utcára és elzavar a házából és soha többet nem láthatom a lányomat). mindig ezzel zsarol hogy elveszi tőlem a kislányomat. így ő van otthon vele gyed-en. azt mondta hogy ez csak átmeneti dolog hogy 8órában dolgoznom kell, mert ha a kicsi betölti az 1évet, akkor visszajövök gyes-re és keresek egy 4órás munkát ő meg visszamegy dolgozni. multhéten már azt mondta hogy hülye lenne visszamenni dolgozni ha "faszverésért" is majdnem ugyanannyit kap mint azért ha a gyárban görnyed. tanácstalan vagyok. nem merem elhagyni mert azzal fenyeget hogy elveszi tőlem a gyereket. pedig lelkiterrorban élek. és ezt nem veszi észre senki. ën meg nem merek erről senkinek sem beszélni, szégyenlem. pedig hazaakarok költözni a kislányommal anyukámhoz. igaz anyukám háza nem olyan szép és tiszta mint a páromé. és ezzel fenyeget hogy abban a házban a bíróság nem engedné ugysem élni a gyereket. SEGITSENEK! mit tegyek? nem akarom nála hagyni a gyereket, de a megalázást sem bírom már.
2015. júl. 28. 22:35
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
múlthéten kiborítottam egy kis vizet a szekrényre, ő meg erre pofon vágott, és kizárt az utcára minden cucc nélkül. másfél óráig nem engedett be. és még mindig fenyeget hogy elveszi tőlem a gyereket. FÉLEK
2015. aug. 10. 13:23
 22/28 anonim ***** válasza:

Akkor lépj...ne itt siránkozz...

Nem igaz ,hogy nem tudsz elmenni a rendőrségre.Feljelented ,elköltözöl anyukádhoz.

Ennyi.

A rendőrség csinál egy távoltartási végzést ,mivel családtag.Ha oda menne hozzád akkor hívod a rendőröket és ők majd lerendezik....

Csinálj valamit,magától nem fog megoldódni ez a helyzet.

26/F

2015. aug. 10. 19:23
 23/28 anonim ***** válasza:
Miért vagy még ott? Költözz el anyukádhoz, a gyereket meg bízd a rendőrökre.
2015. aug. 10. 19:35
 24/28 A kérdező kommentje:
azért mert félek hogy a bíróság neki ítélné a gyereket
2015. aug. 10. 21:36
 25/28 anonim ***** válasza:

A bíróság a legtöbb esetben az anyának ítéli a gyerekeket,mert az anyuk mellet a helyük és rá van úgymond a legnagyobb szükségük.

+Vert téged,stb....elmondod ezt a történetet amit nekünk...szerintem nincs olyan bíró aki ezek után neki ítélné a gyerekeket.

22-es voltam

2015. aug. 10. 21:40
 26/28 A kérdező kommentje:
de azt mondják hogy ezt bizonyítani kell
2015. aug. 10. 22:21
 27/28 A kérdező kommentje:
Még annyiban ha tudnátok segiteni hogy 2013. dec. 31-én a párom ráboritotta az asztalt a lábujjamra. Mentőt kellett hívni mivel nyílt darabos törést szenvedtem. A kórházi papíromban az van írva hogy szilveszteri bulin pakolás közben borult az asztal a lábujjamra. Én hülye nem éltem a lehetőséggel hogy feljelentsem. Utólag feljelenthetném ezért? kb 2hónapig tartott mire "rendbejöttem".
2015. aug. 15. 13:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Utólag már mindegy, a papíron más szerepel. Nézd, én azt vettem észre az utóbbi 2-3 hétben, hogy itt bárki bármit ír neked, Te képtelen vagy lépni. Én írtam az első, és még néhány hozzászólást, de a többiek is teljesen hasznos, értelmes ötleteket vetettek fel. Mit vártál ettől a kérdéstől? Mi sajnos nem tudunk Téged elköltöztetni, de mindenki bátorított, és azért gondolkodott, hogy neked jobb legyen. Azt figyeltem meg, hogy Te is olyan ember vagy, akin így neten keresztül sem, de még személyesen sem lehet segíteni, mert egyszerűen nem hagyod.

Kezdetnek rádborítja az asztalt, mentővel visznek el, majd néhány hét múlva úgy döntesz, teherbe esel tőle (??). Aztán hosszú évekig, gondolom terhesen is üt-ver, gyilkossággal fenyeget. Megzsarol. Te pedig hosszú évek óta nem csak mellette vagy, de falazol neki, ahelyett, hogy mindenkivel közölnéd az igazságot. Egyet hadd kérdezzek már én is: mi innen, a számítógép mögül hogyan segíthetnénk neked? Én úgy érzem, tényleg jó szándékkal álltam hozzád (ahogy itt mindenki), de Te valamiért ezt egyszerűen eldobod magadtól, és a megalázott környezethez ragaszkodsz, az az igazság.

2015. aug. 15. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!