Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CsAnita23 kérdése:
Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Kérem segítsenek. Párommal együtt élünk már 2 és fél éve. Van egy 9hónapos kislányunk. A párom bántalmaz engem. Pofon vág, belémrúg, elkapja a nyakam és megszorítja. Nem egyszer megfenyegetett már hogy megöl, ha bemocskolom a nevét. Nagyon agresszív, kiabál velem, lelkileg és fizikailag is bántalmaz. Olyanokat mond nekem hogy engem ütni kell mint egy lovat, meg hogy majd ő megnevel. Mások előtt meg játsza a jó kisfiút. A kislányom 6hónapos koráig én voltam vele otthon, de mivel nekem csak a gyes járt, igy a párom elzavart dolgozni (mondván ha nem találok munkát akkor kidobálja a cuccaimat az utcára és elzavar a házából és soha többet nem láthatom a lányomat). mindig ezzel zsarol hogy elveszi tőlem a kislányomat. így ő van otthon vele gyed-en. azt mondta hogy ez csak átmeneti dolog hogy 8órában dolgoznom kell, mert ha a kicsi betölti az 1évet, akkor visszajövök gyes-re és keresek egy 4órás munkát ő meg visszamegy dolgozni. multhéten már azt mondta hogy hülye lenne visszamenni dolgozni ha "faszverésért" is majdnem ugyanannyit kap mint azért ha a gyárban görnyed. tanácstalan vagyok. nem merem elhagyni mert azzal fenyeget hogy elveszi tőlem a gyereket. pedig lelkiterrorban élek. és ezt nem veszi észre senki. ën meg nem merek erről senkinek sem beszélni, szégyenlem. pedig hazaakarok költözni a kislányommal anyukámhoz. igaz anyukám háza nem olyan szép és tiszta mint a páromé. és ezzel fenyeget hogy abban a házban a bíróság nem engedné ugysem élni a gyereket. SEGITSENEK! mit tegyek? nem akarom nála hagyni a gyereket, de a megalázást sem bírom már.
A magyar törvények szerencsédre óriási, indokolatlan előnyben részesítik az édesanyát ilyen esetben, mint a tiéd lenne, ha elköltöznél. Külön szerencse, hogy van is hova, anyukádhoz, aki gondolom segítene a gyereknevelésben is. Tarts ki, légy erős, gondolj arra, hogy a kislányodnak mennyivel rosszabb lenne, ha ezzel az emberrel maradnál. Miután elköltöztél, szakíts meg minden létező kapcsolatot vele, beleértve az összes internetes felületet, ha szükséges, cserélj telefonszámot is.
2015. júl. 28. 22:40
2/28 anonim válasza:
Jelentsd fel és szakíts meg minden kapcsolatot vele.
2015. júl. 28. 22:42
3/28 anonim válasza:
Elhiheted, hogy a bíróságon nem neki ítélnék a gyereket, ha az igazságot eléjük tárnád, nem is értem miért hiszed el ezt a baromságot neki. De láthatóan elég könnyen befolyásolni, irányítani tud. A helyedben rövid úton mennék a bírósághoz, válás és gyerek elhelyezés ügyében, de egy távolságtartási sem ártana.
2015. júl. 28. 22:43
4/28 anonim válasza:
Van valakid, akire számíthatsz, aki meg tud védeni, egy esetleges támadástól?
2015. júl. 28. 22:44
5/28 A kérdező kommentje:
De nincs látlelet. így is elhiszik hogy bántalmaz? igen anyukám segítene mindenben, de eléggé le van lakva a háza. ez nem okozna problémát a bíróságon? csak anyukám tudna megvédeni. apukám tavaly szeptemberben meghalt. bátyám kint él németben.
2015. júl. 28. 22:56
6/28 A kérdező kommentje:
egyébként nem vagyunk házasok. csak közös a lakcímünk. bejegyzett élettársak vagyunk. senkinek nem merek erről beszélni. a sírás folytogat a munkahelyemen is.
2015. júl. 28. 22:59
7/28 anonim válasza:
Az, hogy lelakott, semmit nem jelent, ha a gyerek egészségére, fejlődésére nem veszélyes.
Ott egy link, amire ha rákattintasz, törli az előzményeket, a férjed nem fogja látni, hogy azon az oldalon jártál.
2015. júl. 28. 23:00
8/28 A kérdező kommentje:
bocs elírtam. bejegyzett élettársak sem vagyunk
2015. júl. 28. 23:00
9/28 anonim válasza:
A ház állapota nem okozna problémát, a bántalmazást pedig egy olyan balek esetében, mint az "élettársad" nem kellene külön bizonygatni, bőven elég a viselkedése. Nem ő az egyetlen képmutató kisfiú a világon, aki otthon éli ki az agresszivitását, a bíróságon pedig azért dolgoznak ott, akik, mert láttak már jónéhány ilyen esetet. Nem véletlen szántad rá magad egy ekkora lépésre, mint a külön költözés, rengeteg lelki megaláztatás kellett hozzá, ezekre pedig nincs "látlelet". El lehet mondani, hogy tárgyként használja a kislányt zsarolásra, hogy 8 órában dolgoztat Téged, miközben ő otthon van. Beszélj erről minél több embernek, elvégre nem Te vagy a hibás semmiért, és minél többen tudnak róla, annál nagyobb esélyjel kapsz jó tanácsot! Kitartást! :)
#1-es válaszoló
2015. júl. 28. 23:02
10/28 anonim válasza:
Annál jobb, legalább nem kell a válóperi hercehurcát végigcsinálnod. Ha el akarja venni tőled a gyereket, akkor neki kell perelnie, de kicsi az esély rá, hogy megkapja. És tényleg, ne szégyelld, ne takargasd, mondd el mindenkinek, hogy bántalmaz, mert ha senki nem tud róla, akkor egy esetleges perben senki nem fog tudni melletted tanúskodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!