Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CsAnita23 kérdése:

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Kérem segítsenek. Párommal együtt élünk már 2 és fél éve. Van egy 9hónapos kislányunk. A párom bántalmaz engem. Pofon vág, belémrúg, elkapja a nyakam és megszorítja. Nem egyszer megfenyegetett már hogy megöl, ha bemocskolom a nevét. Nagyon agresszív, kiabál velem, lelkileg és fizikailag is bántalmaz. Olyanokat mond nekem hogy engem ütni kell mint egy lovat, meg hogy majd ő megnevel. Mások előtt meg játsza a jó kisfiút. A kislányom 6hónapos koráig én voltam vele otthon, de mivel nekem csak a gyes járt, igy a párom elzavart dolgozni (mondván ha nem találok munkát akkor kidobálja a cuccaimat az utcára és elzavar a házából és soha többet nem láthatom a lányomat). mindig ezzel zsarol hogy elveszi tőlem a kislányomat. így ő van otthon vele gyed-en. azt mondta hogy ez csak átmeneti dolog hogy 8órában dolgoznom kell, mert ha a kicsi betölti az 1évet, akkor visszajövök gyes-re és keresek egy 4órás munkát ő meg visszamegy dolgozni. multhéten már azt mondta hogy hülye lenne visszamenni dolgozni ha "faszverésért" is majdnem ugyanannyit kap mint azért ha a gyárban görnyed. tanácstalan vagyok. nem merem elhagyni mert azzal fenyeget hogy elveszi tőlem a gyereket. pedig lelkiterrorban élek. és ezt nem veszi észre senki. ën meg nem merek erről senkinek sem beszélni, szégyenlem. pedig hazaakarok költözni a kislányommal anyukámhoz. igaz anyukám háza nem olyan szép és tiszta mint a páromé. és ezzel fenyeget hogy abban a házban a bíróság nem engedné ugysem élni a gyereket. SEGITSENEK! mit tegyek? nem akarom nála hagyni a gyereket, de a megalázást sem bírom már.
2015. júl. 28. 22:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek

Ingyenes segélyvonal: 06-80-505-101

2015. júl. 28. 23:41
 12/28 anonim ***** válasza:

Hivd fel az ingyenes segelyvonalat! A magyar torvenyek mindig a gyereket vedik mindenek felett! Es Teged vele egyutt! Szerintem amikor az elettarsad elmegy valahova, kuldd el valahova jo messzire valami ugyet intezni,pakolj ossze es menjetek el anyukadhoz! Tobbet vissza ne menj oda, nehogy bantson!

Vagy megoldas az is, ha munka utan kozvetlen bemesz a rendorsegre, ezt elmondod: kerd oket, hogy jojjenek ki a lakasotokra es varjak

meg, amig osszepakolsz es elmentek a gyerekeddel anyukadhoz!

Anyam es a volt elettarsa eggyutt laktak anyam lakasaban. A pasi nem volt bejelentve a lakasaba szerencsere! Anyam felhivitt, hogy pofonvagta az elettarsa. Felhivtam a rendorseget es elmondtam nekik, hogy agressziv a pasi es segitseget kert remegve anyam, hogy fel tole, mert megutotte. Mondtam nekik, hogy menjenek oda es koltoztessek el a pasit azonnal es varjak meg , amig osdzepakol a lakasban! Siessenek, mert lehet, hogy meg fogja olni! Es mar keso lesz! A rendorok azonnal indultak es elkoltoztettek a szemetladat. Megvartak, amig 3 orat pakolt a kocsog. Es lekisertek az utcara, ki a lakasbol, hazbol.

Szoval szerintem a rendorok megoldanak a problemad. En ezt tennem. Utana azonnal megirnam a feljelentest a pasas ellen. Meseld el a rendorsegen, hogy bantalmazott es zsarolt, lelkileg terrorizalt. Ezeket mond buntetik. Egy elmeorvosi szakerto az exeddel valo kis beszelgetes utan rogton megallapitja, hogy Te igazat mondtal es tenyleg bantalmazott. Az o orvosi szakvelemenye fogja alatamasztani a feljelentesed (es az ellene inditott tavoltartasi vegzeshez a pert.) Ha kozveszelyesnek itelik meg akkor be is zarjak.

Akar a munkaadodnak is mondd el ezt, hogy engedjen el par oraval elobb, hogy a rendorsegre bemehess emiatt.

2015. júl. 29. 00:00
 13/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nem akarom feljelenteni, csak szépen csendben elmenni innen. én is arra gondoltam hogy akkor fogok elmenni, amikor elmegy valahova
2015. júl. 29. 10:58
 14/28 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy próbáltok erőt adni. egyébként én 23 éves vagyok, a párom 35.
2015. júl. 29. 13:05
 15/28 anonim ***** válasza:

Ha már elköltöztél, és továbbra sem akad le rólad, akkor ráérsz feljelenteni. Ráadásul úgy már egyszerűen a nyakába varrhatnád az eddigieket is, de tetszik, hogy nem erre törekedsz : )Célszerűbb inkább minden procedúra nélkül, csendben lelépni.

#1-es

2015. júl. 29. 19:12
 16/28 A kérdező kommentje:
Csak ki tudja hogy mit fog tenni ha elmentünk onnan...
2015. júl. 29. 20:04
 17/28 anonim ***** válasza:

Törvényesen nem tud semmit tenni. Ráadásul a fejed is kitisztul, mert megszűnik az állandó lelki megaláztatás, és reálisabban fogsz tudni gondolkodni, meglátod.

2015. júl. 29. 20:58
 18/28 A kérdező kommentje:
szinte már belém beszéli hogy nem vagyok jó semmire, hogy mindenért én vagyok a hibás. remélem îgy lesz ahogy írjátok
2015. júl. 29. 21:40
 19/28 anonim ***** válasza:
Ezek az utolsó próbálkozásai. Tudja, hogy el fog veszíteni, és ezzel láncol magához, sajnos sikeresen. Csak Te tudsz ezen változtatni, azzal, ha minél hamarabb elköltöztök.
2015. júl. 30. 00:06
 20/28 A kérdező kommentje:
Ha valaki hasonló helyzetben van vagy volt, szívesen beszélgetnék vele. Egyébként bátyám aug. 20-a körül jön haza németből, tőle fogok segítséget kérni.
2015. júl. 30. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!