Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek
Ingyenes segélyvonal: 06-80-505-101
Hivd fel az ingyenes segelyvonalat! A magyar torvenyek mindig a gyereket vedik mindenek felett! Es Teged vele egyutt! Szerintem amikor az elettarsad elmegy valahova, kuldd el valahova jo messzire valami ugyet intezni,pakolj ossze es menjetek el anyukadhoz! Tobbet vissza ne menj oda, nehogy bantson!
Vagy megoldas az is, ha munka utan kozvetlen bemesz a rendorsegre, ezt elmondod: kerd oket, hogy jojjenek ki a lakasotokra es varjak
meg, amig osszepakolsz es elmentek a gyerekeddel anyukadhoz!
Anyam es a volt elettarsa eggyutt laktak anyam lakasaban. A pasi nem volt bejelentve a lakasaba szerencsere! Anyam felhivitt, hogy pofonvagta az elettarsa. Felhivtam a rendorseget es elmondtam nekik, hogy agressziv a pasi es segitseget kert remegve anyam, hogy fel tole, mert megutotte. Mondtam nekik, hogy menjenek oda es koltoztessek el a pasit azonnal es varjak meg , amig osdzepakol a lakasban! Siessenek, mert lehet, hogy meg fogja olni! Es mar keso lesz! A rendorok azonnal indultak es elkoltoztettek a szemetladat. Megvartak, amig 3 orat pakolt a kocsog. Es lekisertek az utcara, ki a lakasbol, hazbol.
Szoval szerintem a rendorok megoldanak a problemad. En ezt tennem. Utana azonnal megirnam a feljelentest a pasas ellen. Meseld el a rendorsegen, hogy bantalmazott es zsarolt, lelkileg terrorizalt. Ezeket mond buntetik. Egy elmeorvosi szakerto az exeddel valo kis beszelgetes utan rogton megallapitja, hogy Te igazat mondtal es tenyleg bantalmazott. Az o orvosi szakvelemenye fogja alatamasztani a feljelentesed (es az ellene inditott tavoltartasi vegzeshez a pert.) Ha kozveszelyesnek itelik meg akkor be is zarjak.
Akar a munkaadodnak is mondd el ezt, hogy engedjen el par oraval elobb, hogy a rendorsegre bemehess emiatt.
Ha már elköltöztél, és továbbra sem akad le rólad, akkor ráérsz feljelenteni. Ráadásul úgy már egyszerűen a nyakába varrhatnád az eddigieket is, de tetszik, hogy nem erre törekedsz : )Célszerűbb inkább minden procedúra nélkül, csendben lelépni.
#1-es
Törvényesen nem tud semmit tenni. Ráadásul a fejed is kitisztul, mert megszűnik az állandó lelki megaláztatás, és reálisabban fogsz tudni gondolkodni, meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!